ΠΑΟΚάρα για κούπα στη Ρόδο! Απέκλεισε τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στον τελικό

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ και προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ που διεξάγεται στη Ρόδο.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK

FC Official Stores

Ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε σπουδαία ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί να χάνει με 2-1 σετ, έπαιξε συγκεντρωμένα και με πάθος στο τάι μπρέικ δείχνοντας την καρδιά του πρωταθλητή και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό.

Οι "ασπρόμαυροι" θα μάθουν τον αντίπαλό τους σε λίγες ώρες. Ο έτερος φιναλίστ θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα σε Ηρακλή και Παναθηναϊκό. Ο τελικός του Final 4 θα διεξαχθεί αύριο στις 17:00.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου 25 λεπτών, ενώ οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είχαν αποχωρήσει με αποχώρηση. Οι "ασπρόμαυροι" κατέθεσαν τα δελτία δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το 15λεπτο της προθεσμίας που είχαν, δηλαλδή 13 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (19:00) του παιχνιδιού (δείτε κι εδώ).

Όλα αυτά συνέβησαν επειδή επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και οι ανησυχίες των ανθρώπων του Δικεφάλου και στις κερκίδες υπήρχαν οπαδοί του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχε σχετική απαγόρευση και η ΕΟΠΕ είχε διαβεβαιώσει ότι στο γήπεδο δεν θα υπάρχουν επειδή και πως οι προσκλήσεις διατέθηκαν σε σχολεία, στην τοπική κοινωνία και σε φορείς του δήμου της Ρόδου.

Ωστόσο, οπαδοί του Ολυμπιακού πήραν προσκλήσεις και ήταν στην κερκίδα σε όλο το ματς, φωνάζοντας μάλιστα και αντεθνικά συνθήματα κατά της Μακεδονίας, ενώ έβριζαν χυδαία τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν ζέσταμα δίπλα στον πάγκο ως αναπληρωματικοί στο τέταρτο σετ (δείτε κι εδώ).

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ έδειξε στο παιχνίδι ότι διαθέτει τεράστια ψυχικά αποθέματα και κόντρα στα προγνωστικά πήρε την πρόκριση και θα διεκδικήσει το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κουμεντάκης, ενώ εξίσου εντυπωσιακή απόδοση είχε και ο Ουσίκοφ. Το ματς ήταν κακό από ποιοτικής πλευράς με τους παίκτες και των δύο ομάδων να κάνουν πολλά λάθη κυρίως από τη γραμμή του σερβίς (συνολικά 36!), όμως είχε συναρπαστικά εξέλιξη και συγκλονιστικό φινάλε. Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν.

Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-19, 22-25, 8-15

Keywords
Τυχαία Θέματα