ΠΑΟΚ: Το πρότζεκτ του γηπέδου και η επιστροφή Τσιστιακόφ

Ο Ιβάν Σαββίδης ξέρει ότι ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, αλλά αυτό, που θα απογειώσει τον ΠΑΟΚ είναι το νέο γήπεδο και οι πρώτες αποφάσεις είναι προ των πυλών.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official Stores

Στην

τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, το γήπεδο ήταν ψηλά στην ατζέντα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, που συγκάλεσε σύσκεψη, με την παρουσία ευρωπαϊκής εταιρίας, που ανέλαβε να παρουσιάσει μια πρόταση για το καινούριο γήπεδο στην Τούμπα.

Η εν λόγω εταιρία έχει κατασκευάσει αρκετά γήπεδα ανά την Ευρώπη, άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν κάνει… αυτοψία σε κάποια απ΄ αυτά σε ανύποπτο χρόνο, και το Σαββατοκύριακο άνθρωποί της ήταν στην Θεσσαλονίκη παρουσιάζοντας το σχέδιό τους για τη νέα Τούμπα.

Αυτό το σχέδιο, φέρεται να ενθουσίασε τον Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για ένα γήπεδο άνω των 35.000 θέσεων, υπερσύγχρονο, με πρόβλεψη για κάθε λεπτομέρεια και φυσικά, εντυπωσιακό. Είναι δεδομένο ότι μιλάμε για ένα γήπεδο – κλουβί, χωρίς στίβο και στο σύνολό του σκεπαστό. Μια κανονική ποδοσφαιρική αρένα.

Ως ιδέα άρεσε πολύ στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, που φέρεται να ζήτησε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να μη χάνεται χρόνος, μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Είναι σαφές ότι πρέπει να γίνουν πολλά, πριν δοθεί το πράσινο φως για την κατεδάφιση του γηπέδου της Τούμπας και είναι πάγια θέση του Σαββίδη, ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αν δεν είναι εξασφαλισμένη η κατασκευή του νέου γηπέδου.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΣΙΣΤΙΑΚΟΦ

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση, είναι πως στην κατασκευή του νέου γηπέδου, ρόλο θα παίξει ένας παλιός γνώριμος, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ!

Από τον Μάιο του 2014, όταν και αποχώρησε, μετά και τον χαμένο τελικό του ΟΑΚΑ, ο Τσιστιακόφ δεν έκοψε την επαφή, έχει έρθει κάποιες φορές στην Τούμπα, και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κλήθηκε να έρθει για να κάνει κάποιες συζητήσεις στο περιθώριο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τσιστιακόφ ήταν παρών στην σύσκεψη, που έγινε για το νέο γήπεδο, με την παρουσίαση της ευρωπαϊκής εταιρίας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε συνεργασία με άλλα στελέχη της ΠΑΕ, θα παίξει συγκεκριμένο ρόλο στο project της νέας Τούμπας.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι αποκλειστικά αυτός ο ρόλος του, αυτή την εποχή, ο λόγος της επαφής του με τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη, είναι το γήπεδο.

Πηγή: Εφημερίδα "Forza"

Keywords
Τυχαία Θέματα