ΠΑΟΚ: Το "φροντιστήριο" του Φερέιρα ενόψει Ολυμπιακού

Στο επικείμενο ντέρμπι κορυφής στο «Γ.Καραϊσκάκης» εστιάζει απόλυτα ο ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να προσαρμόζει τους «ασπρόμαυρους» στα δεδομένα του παιχνιδιού.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς: «Το ντέρμπι της Κυριακής (01.12) πλησιάζει και όλοι στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού...».

Αναφορικά

με την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας, δόθηκε έμφαση στην τακτική προκειμένου ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στις απαιτήσεις που υπάρχουν... Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν ουσιαστικά ένα ιδιαίτερο φροντιστήριο σχετικά με το επικείμενο παιχνίδι. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, οι παίκτες δούλεψαν πάνω στους τομείς της αμυντικής λειτουργίας και του pressing, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και ελεύθερο παιχνίδι.

Στην παρούσα φάση, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες και συγκεκριμένα στους Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο νεαρός εξτρέμ συνεχίζει τις θεραπείες με το ιατρικό επιτελείο, ενώ ο Σουδηός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο παίκτες είναι και τα μόνα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 40χρονος τεχνικός ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Την Παρασκευή (29.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα