ΠΑΟΚ: Το αφιέρωμα της ΠΑΕ στον MVP της χρονιάς Παναγιώτη Γλύκο (VIDEO)

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στον ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γλύκος, μετά την σχετική ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία του ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα για το επίτευγμά του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο. Μπορεί

να λειτουργεί με τους δικούς του, ιδιαίτερους κανόνες, αλλά δεν ξεχνά όσους πραγματικά το αξίζουν. Όπως ο Παναγιώτης Γλύκος. O 11888 MVP της σεζόν σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας, είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει περάσει κι έχει ακούσει πολλά. Δυσανάλογα πολλά σε σχέση με την προσφορά και την αξία του. Είχε, όμως, το σθένος και την προσωπικότητα να τα βάλει στην άκρη και να γίνει καλύτερος. Ολοένα και καλύτερος. Κομβικός για την πορεία του ΠΑΟΚ.

Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν η πιο γεμάτη και η καλύτερη στην ως τώρα καριέρα του. Βασικός από την αρχή ως το τέλος, με πολλές σημαντικές και δύσκολες επεμβάσεις και ελάχιστα λάθη. Δυστυχώς, τα λάθη ενός τερματοφύλακα είναι από εκείνα που μένουν στο μυαλό. Γι’ αυτό και η ψήφος του κόσμου, η καθολική αναγνώριση του αυστηρότερου κριτή έχει μεγαλύτερη σημασία. Γι’ αυτό κι ο ίδιος δάκρυσε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του.

Ο Γλύκος «ανάγκασε» τους φίλους του ΠΑΟΚ να τον ψηφίσουν για τη συνολική παρουσία του. Ίδρωσε και κέρδισε με την αξία του το κάθε κλικ στο paokfc.gr και στο PAOK FC Official App. Σε μια ψηφοφορία όπου η συμμετοχή ξεπέρασε τις 10.000. Έπειτα από 47 εμφανίσεις, 4.205 λεπτά συμμετοχής, 99 αποκρούσεις, 163 κλεψίματα και112 επεμβάσεις κατέκτησε δίκαια το βραβείο «Πλάτωνας Φορόπουλος».

Το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου μάλλον θα προτιμούσε να το ξεχάσει. Ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έξι με οκτώ μήνες, αλλά ο Παναγιώτης είναι μαχητής και ξέρει να νικά τους αντιπάλους ή ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Και είναι δεδομένο πως θα βγει πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία.

Απολαύστε το μίνι αφιέρωμα που ετοίμασε για τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν το PAOK TV και εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας».

Δείτε τα σχετικά βίντεο που ετοίμασε το PAOK TV:

Keywords
Τυχαία Θέματα