ΠΑΟΚ: Θετικό το πρώτο τεστ - 4-0 την Τούμπιζε (VIDEO)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς επικράτησε με 4-0 της βελγικής Τούμπιζε, στο Χορστ της Ολλανδίας.

O Δικέφαλος ήταν κυρίαρχος καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σκοράροντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Τον λογαριασμό άνοιξε στο 12΄ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ο οποίος με όμορφη ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή πλάσαρε και νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Πέδρο Ενρίκε στο 35ο

λεπτό, ο οποίος μετά από κάθετη πάσα του Αθανασιάδη σε κόντρα επίθεση, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν δυσκολεύτηκε να τελειώσει την φάση.

Με εντελώς άλλη εντεκάδα παρέταξε την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο ο τεχνικός του Δικεφάλου, Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, δοκιμάζοντας το αγαπημένο του 4-4-2 σε όλο το ματς.

Τον δείκτη του σκορ ανέβασε στο 66' ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μετά από σέντρα του Κάτσε από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά-πάσα του Μάτος, τελείωσε εύκολα τη φάση.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 79ο λεπτό σκοράροντας με πέναλτι, που κέρδισε νωρίτερα ο Μπίσεσβαρ.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Ενρίκε, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Κλάους.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Σιαμπάνης, Μάτος, Δεληγιαννιδης (85' Λημνιός), Δημητρίου, Πούγγουρας, Κάτσε, Κάνιας, Κάμπος, Μπίσεσβαρ, Ζάιρο, Κουλούρης.

ΤΟΥΜΠΙΖΕ: Ντεφουρνί, Γκου, Μπάμπιτς, Ο, Κοσέ, Νιρισαρίκε, Τουρέ, Λι, Φαβέρο, Ντενάγιε, Μπα.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα