ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία για Βασιλεία - Πώρωσε τους παίκτες ο Σαββίδης!

Η αντίστροφη μέτρηση φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να πατήσουν χορτάρι για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα την φετινή σεζόν.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Μέχρι τότε αυτοί και το τεχνικό επιτελείο φροντίζουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την μάχη με τη Βασιλεία.

Η προπόνηση της Κυριακής (22.07) διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας και ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου

να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της Τρίτης.

Το αγωνιστικό τμήμα όμως δεν ήταν μόνο αυτή τη φορά. Δίπλα τους βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, συνοδευόμενος από τον γιο του Γιώργη. Οι δύο άντρες συνομίλησαν με τους παίκτες και τον προπονητή και παρακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το sportime.gr, ο Ιβάν "πώρωσε" τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στην πρώτη ευρωπαϊκή μάχη της ομάδας: Πιο συγκεκριμένα, τους έιπε: «Ξεχάστε όλα τα περυσινά εκτός από τον τελικό που ήταν μια μέρα τεράστιας περηφάνειας και πολύ ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε από εκεί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Χαίρομαι που σας βλέπω να έχετε πολύ ωραία σχέση μεταξύ σας. Δώστε τα όλα με τη Βασιλεία, κάντε το παιχνίδι σας, πολεμήστε σκληρά και όλα θα πάνε καλά».

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , ο οποίος συνέχισε την θεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στην Τούμπα και στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Βασιλεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα