ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία ο Φερέιρα, πήγε και ο Βιεϊρίνια για να τον υποδεχτεί

Τα ξημερώματα έφτασε στην Ολλανδία ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, ενώ εκεί ταξίδεψε και ο Βιεϊρίνια!

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Από την Δευτέρα (1/7) η αποστολή του ΠΑΟΚ

βρίσκεται στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πορτογάλος προπονητής που ανακοινώθηκε επίσημα χθες, τα ξημερώματα αφίχθη εκεί και από σήμερα είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά με την νέα του ομάδα.

Μάλιστα, η σημερινή πρωινή προπόνηση αναμένεται να γίνει υπό τις οδηγίες του, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες των «ασπρόμαυρων».

Στην Ολλανδία και ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε ταξίδι - αστραπή στην Ολλανδία προκειμένου να υποδεχθεί ως αρχηγός τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

Για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψει στην Ολλανδία στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου. Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ωστόσο, ήταν ραγδαίες τα τελευταία 24ωρα και είχαν ως αποτέλεσμα την άφιξη του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρώτη γνωριμία με τον νέο κόουτς, ως ο ηγέτης της ομάδας του Δικεφάλου.

Ο Πορτογάλος έκανε ταξίδι - αστραπή με προορισμό το Άπελντοορν προκειμένου να καλωσορίσει ως αρχηγός τον νέο προπονητή αλλά και να θέσει τις βάσεις στη σχέση Περέιρα - παικτών ενόψει της νέας εποχής.

Εξάλλου οι συστάσεις του Βιεϊρίνια για τον Περέιρα ήταν άκρως θετικές και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θεώρησε πρέπον να τον υποδεχθεί με τη σειρά του, κάνοντας με το... καλημέρα το έργο του πιο εύκολο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Πορτογάλος ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται μαζί με το γκρουπ στο δεύτερο στάδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα