ΠΑΟΚ: Προχωρά το θέμα του γηπέδου- Συναντήσεις για μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο

Το θέμα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής της νέας Τούμπας, ήρθε και πάλι σήμερα στο προσκήνιο.

Μόνο στα PAOK FC Official Stores διαθέσιμη η Team Line 18/19 !

Τις τελευταίες ημέρες, οι εξελίξεις "τρέχουν" και στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς έχουν γίνει διαδοχικές συναντήσεις, μία στο Καυτανζόγλειο και μία χθες στη ΓΓΑ, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα, ώστε με την έναρξη της σεζόν 2019/20 ο "Δικέφαλος" να έχει ως έδρα το συγκεκριμένο γήπεδο και τις εργασίες στην Τούμπα να ξεκινούν άμεσα.

Αυτό που αναγκάζει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τρέξουν τις εξελίξεις είναι η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, καθώς αυτή απαιτεί βελτιωτικά έργα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, προκειμένου να δώσουν εκεί τους αγώνες του καλοκαιριού.

Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ προχωρούν και τη σύνταξη του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου που είναι απαραίτητο για να εκδοθούν όλες οι απαραίτητες άδειες για να ξεκινήσουν τα έργα στην Τούμπα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε και μια συνάντηση αντιπροσωπείας του Δικεφάλου στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα