ΠΑΟΚ: Πιθανό να παίξει απευθείας στους ομίλους του Champions League στο βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Champions League του βόλεϊ και έτσι ο ΠΑΟΚ ελπίζει πως μπορεί να μπει απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Η απόφαση θα γνωστοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

Greek Cup

2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Οι "ερυθρόλευκοι" δήλωσαν συμμετοχή στο CEV Cup και όχι στο Champions League, επειδή δεν υπήρχε γήπεδο 3.000 θέσεων στην Αττική και θα είχαν πολλά περισσότερα έξοδα εάν χρησιμοποιούσαν ως έδρα κάποιο γήπεδο σε άλλο μέρος της Ελλάδας.

Αυτή η απόφαση μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, απευθείας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ξεκαθαρίσει πως θα δηλώσουν συμμετοχή, ωστόσο αν το έκανε και ο Ολυμπιακός θα έπαιζαν σίγουρα στα προκριματικά και οι Πειραιώτες στους ομίλους.

Ωστόσο, μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη απέκτησαν έχουν ελπίδες να βρεθούν απευθείας στη φάση των ομίλων, κάτι που θα ξεκαθαριστεί στις 26 Ιουνίου. Η CEV θα αποφασίσει για τις ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του γηπέδου. Μένει να δούμε αν τελικά οι άνθρωποι της ομάδας καταφέρουν και πείσουν αυτούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, κάτι που μόνο απίθανο δεν φαντάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα