ΠΑΟΚ: Οιωνός τίτλου το "4 στα 4" για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια!

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το απόλυτο με τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League. Αυτό το σερί μάλιστα, αποτελεί... οιωνό τίτλου.

Είναι πρώτη φορά που το καταφέρνει ο "Δικέφαλος του Βορρά" μετά από 34 χρόνια, όταν και είχε κατακτήσει το τελευταίο του πρωτάθλημα. Εκείνη μάλιστα τη σεζόν (1984-85) είχε ξεκινήσει με νίκες επί του Απόλλωνα με 3-1 στη Νέα

Φιλαδέλφεια, τον Άρη με 2-0 , τον Εθνικό 2-1 εκτός έδρας και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Κωστίκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Το σερί του ΠΑΟΚ σταμάτησε την 5η αγωνιστική στην εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ, με το Θωμά Σίγγα να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης σε 2-2 στην εκπνοή του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει και φέτος στις τέσσερις διαδοχικές νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά η ποινή των -2, που του έχει επιβληθεί μετά από όσα έγιναν στο περυσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, τον έχει αφήσει στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που έχει 12 με "4 στα 4".

Keywords
Τυχαία Θέματα