ΠΑΟΚ: Ο τραυματισμός προκλήθηκε στα αποδυτήρια από τον γιατρό του Ολυμπιακού

Στην απολογία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία προκλήθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού από τον ίδιο τον γιατρό των "ερυθρολεύκων"!

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK

FC Official Store και store.paokfc.gr

Η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, με την απολογία του ΠΑΟΚ για την μη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και όσα συνέβησαν πριν και μετά την είδηση της ματαίωσης του αγώνα.

Στη διάρκεια της απολογίας του ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ισχυρίστηκε σχετικά με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία:

"Ανοίξαμε το ιατρείο του γηπέδου για να μπει μέσα ο φερόμενος ως προπονητής του Ολυμπιακού και ο γιατρός του Ολυμπιακού. Κλείστηκαν στα αποδυτήρια τους και δεν πήγαν στο ιατρείο του γηπέδου. Επί ένα τέταρτο ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια. Εξετάστηκε μετά από ένα τέταρτο. Αυτός ο τραυματισμός, ο φερόμενος ως τραυματισμός, πιστεύουμε ότι προκλήθηκε στα αποδυτήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από τον ίδιο τον γιατρό του Ολυμπιακού".

Ακόμη, ανέφερε: "Παρότι ήρθε σε επαφή σε ένα σημείο του σώματος η συγκεκριμένη χαρτοταινία, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μη έχοντας κανένα τραύμα. Μπήκαν στα αποδυτήρια και εκεί προκλήθηκε το όποιο τραύμα φαίνεται να έχει. Υπάρχει δήλωση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού που λέει: «Παίρνω την ομάδα και φεύγω». Η απόφαση να φύγουν ήταν ειλημμένη. Ο κ. Γκαρθία άρχισε να πιάνει το κεφάλι του, τα μάτια του, εκτός από εκείνο το σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία".

"Πώς πέρασε το ρολό στο γήπεδο"

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθλητική Δικαστής, κ. Σκολαρίκη, ρώτησε τον κ. Γκαγκάτση πώς πέρασε το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής στις κερκίδες του γηπέδου. Η απάντηση του κ. Γκαγκάτση ήταν η εξής: "Συνηθίζεται να βρίσκονται στα γήπεδα. έχει γίνει μεθόδευση. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Άκουσα τον κ. Καραπαπά να φωνάζει για τον φερόμενο ως προπονητή του Ολυμπιακού: «Να μείνει κάτω»"

"Δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχου, να κατακυρωθεί υπέρ μας ο αγώνας"

Νωρίτερα, ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης ανέφερε στην απολογία του Δικεφάλου, πως δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχου, αλλά και πως δεν υπάρχει τραυματισμός γενικά.

Παράλληλα ζήτησε την απαλλαγή του Δικεφάλου από την πειθαρχική κατηγορία, αλλά και να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ του ΠΑΟΚ ή στην χειρότερη περίπτωση να διεξαχθεί το ματς.

"Δεν υπάρχει τραυματισμός αξιωματούχου και δεν υπάρχει τραυματισμός γενικά. Ζητάμε την απαλλαγή μας από την πειθαρχική κατηγορία, να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ μας ή στην χειρότερη περίπτωση να διεξαχθεί ο αγώνας", ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ο Αχιλλέας Μαυρομάτης.

Ολυμπιακός: Αβάσιμη η ένσταση του ΠΑΟΚ

Βέβαια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε πως η ένσταση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα της Τούμπας είναι αβάσιμη, με τους νομικούς εκπροσώπους των "ερυθρόλευκων" να αναφέρουν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης πως ο τραυματισμός του Όσκαρ Γκαρθία επιβεβαιώνεται από πολλαπλές πηγές.

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακού για τα γεγονότα της Τούμπας, όπως τη μετέφερε στο δικαστήριο ο δικηγόρος της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βασίλης Δημακόπουλος:

"Η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη. Η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα. Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή".

Από την πλευρά του, ο έτερος νομικός εκπρόσωπος των Πειραιωτών, Αργύρης Λίβας, σημείωσε:

"Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων. Αν ο Ολυμπιακός ήταν υπαίτιος, θα έπρεπε να εμφανιστεί ο διαιτητής στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει να ξεκινήσει τι ματς. Και ο Ολυμπιακός να μην εμφανιστεί. Δεν ζήτησε ποτέ κάτι τέτοιο ο διαιτητής".

Keywords
Τυχαία Θέματα