ΠΑΟΚ: Με Μπίσεσβαρ και Κρέσπο στη Λαμία- Εκτός αποστολής Ελ Καντουρί και Στοχ

Χωρίς τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Μίροσλαβ Στοχ θα ταξιδέψει στη Λαμία ο ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

PAOK TV ΣΥΝΔΡΟΜΗ 2019-20 με 6,99€/μήνα!

Λίγο πριν την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Μαροκινός δέχθηκε ένα χτύπημα κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και παρά το γεγονός πως σήμερα

έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα κρίθηκε ανέτοιμος και ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή.

Στα... πιτς θα παραμείνει και ο Στοχ που ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε για δεύτερη ημέρα εκτός προπονήσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι»:

Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη η ομάδα του Δικεφάλου. Η προετοιμασία για την αναμέτρηση στη Λαμία ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22.01) με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο έδειξε στους ποδοσφαιριστές μερικά ακόμα πράγματα τακτικής φύσεως, που είχαν να κάνουν κυρίως με το κομμάτι της επιθετικής ανάπτυξης, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί προπονήθηκε κανονικά, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος και δεν θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπως και ο Μίροσλαβ Στοχ , που έμεινε για δεύτερη μέρα εκτός προπονήσεων λόγω ίωσης.

Ο Λέο Ζαμπά συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και τις θεραπείες του.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για τη μάχη στη Φθιώτιδα.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Ροντρίγκο , Μάτος , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Άκπομ , Σφιντέρσκι .

Keywords
Τυχαία Θέματα