ΠΑΟΚ: Κοντά σε Χαραλαμπόπουλο, "στέλνουν" και Κρουμπάλι

Το ιταλικό «sportando» συνδέει τον ΠΑΟΚ με τον Ουσμάν Κρουμπάλι κάνοντας λόγο για προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον πρώην παίκτη του Λαυρίου και να προσθέσει ένα κομμάτι στο «παζλ» της ρακέτας.

Ο 29χρονος φόργουορντ-σέντερ (2.02) ήταν ένας από τους κορυφαίους ψηλούς της περσινή VTB με τη φανέλα της Αστάνα, ενώ είχε προπονητή τον Ηλία Παπαθεοδώρου που

θα βρει στον ΠΑΟΚ, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τέλειωσε την περσινή σεζόν έχοντας 12.5 πόντους και 7.6 ριμπάουντ ανά αγώνα.

"Κλεισμένος" ο Χαραλαμπόπουλος

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, για το δανεισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει εξηγήσει στον αθλητή για το όφελος που θα έχει (και) σε ατομικό επίπεδο εφόσον δεχόταν να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ωστόσο, το «αγκάθι» για τον ΠΑΟΚ ήταν το μεγάλο συμβόλαιο του παίκτη στον Παναθηναϊκό. Από τη μία πλευρά οι «πράσινοι» δεν έδειχναν διατεθειμένοι να πληρώσουν ποσοστό μεγαλύτερο το 20%-25% του συμβολαίου της επόμενης χρονιάς, ενώ ο δε ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να διαθέσει περισσότερα από 40-50 χιλιάδες ευρώ.

Τελικώς, τη λύση έδωσε ο ίδιος ο παίκτης ο οποίος δέχθηκε σημαντική μείωση των οικονομικών απολαβών του για την ερχόμενη σεζόν κι έτσι αποφάσισε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ – υπό τη μορφή δανεικού – για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα