ΠΑΟΚ: Η πρόκληση μιας ευρωπαϊκής πορείας για την Κ19

Με στόχο την πρόκριση στους «8» του Domestic Champions Path, ταξίδεψε στην παγωμένη Λευκορωσία η Κ19 του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα των Garcia και Sznaucner έχει μεν το πλεονέκτημα του 2-1 της Τούμπας (γκολ των Δούμτση και Χατζηστραβού), ωστόσο προφανώς το γκολ των Λευκορώσων είναι σημαντικό και – αυτονόητα – επικίνδυνο.

Αναλυτικά

όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Στην παγωμένη Λευκορωσία βρίσκεται η Κ19 του ΠΑΟΚ με στόχο την πρόκριση, φυσικά, στους «8» του Domestic Champions Path. Απέναντι στην FC Μινσκ και το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, ο Δικέφαλος έχει ν’ αντιμετωπίσει την πρόκληση μιας πρωτόγνωρης ευρωπαϊκής πορείας.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 13.00 στο FC Minsk Stadium και πρόκειται για τον επαναληπτικό αγώνα του β’ γύρου του Domestic Champions Path για το UEFA Youth League.

Η ομάδα των Garcia και Sznaucner έχει μεν το πλεονέκτημα του 2-1 της Τούμπας (γκολ των Δούμτση και Χατζηστραβού), ωστόσο προφανώς το γκολ των Λευκορώσων είναι σημαντικό και – αυτονόητα – επικίνδυνο.

O Πάμπλο Γκαρσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γκαργκαλατζίδη και Πανίδη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Παπαδόπουλος Συμεών, Συλλέκτης Ευάγγελος, Ταλιχμανίδης Χρήστος, Χατζηστραβός Ζήσης, Διαμαντής Απόστολος, Δούμτσης Γεώργιος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Καλουτσικίδης Πέτρος, Λύρατζης Ελευθέριος, Μανιώτης Σεραφείμ, Μελετίδης Αναστάσιος, Μιχαηλίδης Ιωάννης, Πουρναράς Θεόδωρος, Σαλαμούρας Αχιλλέας, Τάχατος Ευστάθιος, Τσαούσης Μάριος, Τσιγγάρας Θεοχάρης, Τζοβάρας Γεώργιος, Βουτσάς Χρήστος, Ξυφιλίνος Δημήτριος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Pablo Garcia, Miroslaw Sznaucner, Ιωάννης Αμπατζίδης, Βασίλης Πετρόπουλος, Θεοχάρης Κομσής, ο γενικός αρχηγός Κώστας Ιωσηφίδης, ο γιατρός Ιωάννης Ουσαντζόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Τερζανίδης, ο φροντιστής Βαγγέλης Μπαμπάτσης. Επίσης ο Γιάννης Σαββίδης, ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Dani Alsina και ο λειτουργικός υπεύθυνος Κώστας Βούρτσης".

Keywords
Τυχαία Θέματα