ΠΑΟΚ: Φιλικό προετοιμασίας για...γέλια στο Χορστ (VIDEO)

Τα ποδοσφαιρικά τους έβαλαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς, ο τεχνικός διευθυντής Λούμπος Μίχελ, το ιατρικό επιτελείο και δημοσιογράφοι, για ένα μοναδικό φιλικό στο Χορστ της Ολλανδίας.

Η έναρξη τους βρήκε όλους ορεξάτους για ένα χαλαρό ματσάκι μπάλας (όχι ποδοσφαίρου) και η λήξη ημιθανείς. Μέσα στη μία ώρα που διήρκεσε ο αγώνας είχαμε ένα διάστρεμμα, μια διάταση στη γάμπα, μια θλάση στο δεξί πόδι, 2-3 ράμματα στο κεφάλι, ένα περιποιημένο καρούμπαλο και πολλούς μώλωπες.

Όπως καταλαβαίνετε, όλα κύλησαν ομαλά.

Ο Λούμπος Μίχελ εκτός από γλυκό δεξί πόδι έδειξε πως ξέρει και τη θέση του τερματοφύλακα, που στην προκειμένη περίπτωση λαμβάνεται ως άκρως θετικό. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έδειξε πως παραμένει «σβούρας» αν και προσπάθησε ανεπιτυχώς να γίνει «χάρος» θερίζοντας καριέρες.

Ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδειξε πως μπορεί να κατευθύνει την ομάδα του εκ του ασφαλούς στη νίκη, ενώ οι συνεργάτες του μας έβγαλαν τη γλώσσα στο τρέξιμο (εξαιρείται ο αναλυτής Τσιτιρίδης με πρόβλημα στην στόχευση της εστίας), με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιήσει το βίντεο για να πάρει μεταγραφή.

Για την ιστορία (ουδείς ασχολείται) η λίστα των αγωνιζομένων ήταν:

Πορτοκαλί: Στανόγεβιτς, Μίχελ, Κωνσταντινίδης, Μίτσοβιτς, Τσεπζάνοβιτς, Ράνκοβιτς, Σκιαθίτης, Γιαντσίδης, Μουρατιδης, Βερβερίδης, Κόλκας, Τοσκίτσης

Μπλε: Σνάουτσνερ, Καναράς, Τσιτιρίδης, Αρωνιάδης, Πλιάτσικας, Νικολακούδης, Αβραμίδης, Τσορμπατζόγλου, Αναστασιάδης, Τσακαλέας, Ατρείδης, Βιλανάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα