ΠΑΟΚ: Επιστρέφει ο Ελ Καντουρί

Εντείνει τους ρυθμούς της η ομάδα του ΠΑΟΚ η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι η επιστροφή του Ελ Καντουρί,

ο οποίος ακολούθησε μέρος της προπόνησης, συνέχισε ατομικά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"O ΠΑΟΚ φορτσάρει ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και ετοιμάζεται να παίξει έναν ακόμα τελικό τη φετινή σεζόν.

Η προπόνηση της Παρασκευής (03.05) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε στο μεγαλύτερο της μέρος δουλειά στο κομμάτι της τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη και τους αυτοματισμούς, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό διπλό.

Στο ιατρικό δελτίο τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Ομάρ Ελ Καντουρί . Ο Μαροκινός ακολούθησε μέρος της προπόνησης, συνέχισε ατομικά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. Οι Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Το Σάββατο (04.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας".

Keywords
Τυχαία Θέματα