ΠΑΟΚ: Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα VIDEO του Αυγούστου

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του PAOK TV για τον μήνα Αύγουστο συγκέντρωσε το paokfc.gr και σας τα παρουσιάζει μέσα από την στήλη Top Videos.

Ο σκληρός αποκλεισμός από την Ευρώπη, τα πρώτα δύο παιχνίδια στην Super League και το εντυπωσιακό φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το PAOK

TV μεγάλωσε. Με το βλέμμα στο μέλλον το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου παρουσίασε την νέα πλατφόρμα του, το tv.paokfc.gr, με στόχο να φέρει την ομάδα στην οθόνη σας, με καθημερινό οπτικοακουστικό υλικό με όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές γύρω από τον Δικέφαλο.

Αποκλειστικό υλικό και βίντεο που επιμελείται και σκηνοθετεί ο Πολύβιος Δημητριάδης, τα οποία απολαμβάνετε μέσα από το paokfc.gr, το PAOK TV και τα social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, έπειτα από τον σκληρό αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League, αλλά το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου έφερε πίσω την αισιοδοξία στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο, με παίκτες κλάσης που ήρθαν να αναβαθμίσουν το ρόστερ της ομάδας, στο κυνήγι των στόχων της. Το επίσημο κανάλι του Δικεφάλου σας παρουσίασε όλα όσα έγιναν τον Αύγουστο.

Κάποια από τα βίντεο μπήκαν κατευθείαν στην λίστα με τα αγαπημένα. Τα στιγμιότυπα από τις ευρωπαϊκές νίκες κόντρα σε Ολιμπίκ Ντόνετσκ και Έστερσουντς, το εκπληκτικό γκολ του Τσίμιροτ κόντρα στους Ουκρανούς, αλλά και η παρακάμερα της αναμέτρησης από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΟΚ Κέρκυρα στην άδεια Τούμπα, ήταν οι αγωνιστικές στιγμές που ξεχωρίσατε.

Εκείνο όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν το μεταγραφικό ντεμαράζ της Deadline Day. Βέβαια όλα είχαν ξεκινήσει μερικές μέρες νωρίτερα με την απόκτηση του Ελ Καντουρί .

Το βίντεο με την πρώτη του μέρα στην Τούμπα, συγκέντρωσε περισσότερα από 60.000 views στην Facebook Page της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι βόμβες όμως έσκασαν στις 31 Αυγούστου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίτσιο αλλά και την επιστροφή του Βιεϊρίνια στο… σπίτι του.

Το PAOK TV φρόντισε να ζήσετε με κάθε λεπτομέρεια την ιστορική μέρα, με αποκλειστικό υλικό, αφιερώματα και συνεντεύξεις από τους δύο παίκτες, ενώ για μερικές ώρες η υπόθεση Ζαμπράνο, θα ενταχθεί στην αντίστοιχη στήλη του Σεπτεμβρίου.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω, ΕΔΩ και ΕΔΩ:

Keywords
Τυχαία Θέματα