Παντακίδης: Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο, δεν φοβόμαστε τίποτα

Για τον επικείμενο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Final 4 της Ρόδου κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official

Stores

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Libero FM 107.4:

Για την δική του κατάσταση: Πηγαίνουν καλά οι εξετάσεις, η φετινή χρονιά σίγουρα έχει χαθεί αλλά πιστεύω πως σε μερικές ημέρες θα μπορώ να κάνω κάποιες ασκήσεις σταδιακά.

Είναι δύσκολο απ΄έξω να βλέπεις τα παιχνίδια, όσο μπορώ από τον πάγκο προσπαθώ να βοηθήσω. Το καλό είναι ότι θα μπορέσω να πάω μαζί με την αποστολή στη Ρόδο και θα βοηθήσω απ έξω γιατί μέχρι χθες δεν ήταν σίγουρο. Έχω τον Θάνο (σ.σ. Τερζή) εκεί πέρα που έχει εμπειρία από το να σηκώνει κούπες.

Για τον αντίπαλο: Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι καλύτερος, αλλά μέσα στο γήπεδο όλα μπορούν να αλλάξουν, είναι ένα παιχνίδι. Δεν φοβόμαστε τίποτα και εμείς είμαστε καλή ομάδα. Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Σαφώς όποιος κερδίσει θα αποκτήσει ψυχολογία για το πρωτάθλημα.

Για το "κλειδί" του αγώνα: Το βασικό είναι στο δικό μας σερβίς, να τους αναγκάσουμε να μην έχουν καλή υποδοχή. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά. Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο μπλοκ και να τους σταματήσουμε.

Για την πορεία της χρονιάς: Η ομάδα από την αρχή δεν είχε το δέσιμο άλλων χρόνων και πέρσι είχαμε τα ίδια πράγματα, βέβαια παίζουν ρόλο και οι τραυματισμοί, πολύ σπάνια κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, ήμασταν όλοι μαζί σε αγώνα ή προπόνηση στο 100%. Τώρα η ομάδα ξέφυγε λίγο από τους τραυματισμούς και δουλεύουμε όλοι μαζί και η ομάδα βρίσκει τον πραγματικό της εαυτό. Μπήκαμε στη σειρά των τελικών και είπαμε πως είναι ευκαιρία να δείξει τι αξίζει να κάνει αυτή η ομάδα.

Για τα όσα συμβαίνουν με τις προσκλήσεις και την παρουσία του κόσμου: Το μυαλό μας είναι μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τι κόσμος θα μπει ή όχι, πρέπει να ασχοληθεί η διοίκηση. Πρέπει να μπούμε μέσα και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα