Παντακίδης: Χάνω τη δεύτερη οικογένειά μου...

Ο Γιάννης Παντακίδης μίλησε για τους λόγους που τον ανάγκασαν να τερματίσει πρόωρα την καριέρα του και εμφανώς συγκινημένος έστειλε το μήνυμά του προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για την αιτία της αποχώρησης του από τον ΠΑΟΚ: «Έχω κάποια μικροπροβλήματα

που με αναγκάζουν να σταματήσω. Η θρόμβωση που είχα πάθει τον Φεβρουάριο δεν μου επιτρέπει να συνεχίζω παρόλο που έχει υποχωρήσει. Έχει υποχωρήσει η θρόμβωση αλλά έχει μέσα μια ουσία κληρονομική και θα με κάνει πιο επιρρεπή στις θρομβώσεις και πρέπει να προσέχω περισσότερο την υγεία μου. Δυστυχώς είναι θέμα υγείας και τίποτα άλλο. Επειδή είναι κληρονομικό το πρόβλημα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα κι άλλο αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία».

Για τα συναισθήματα του: «Είναι δύσκολο. Σίγουρα το να είσαι στην ομάδα τόσα χρόνια και αρχηγός δεν είναι τόσο εύκολο να πεις ότι σταματάω και ότι δεν θα ξαναφορέσεις τη φανέλα. Μέρα με τη μέρα θα το συνηθίσω».

Για το εάν θα ήθελε να συνεχίσει από άλλο πόστο στην ομάδα: «Εάν μου δοθεί ευκαιρία θα ήθελα να είμαι δίπλα στην ομάδα».

Για το μήνυμα που στέλνει στους φίλους της ομάδας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια. Χάνω τη δεύτερη μου οικογένεια. Δυστυχώς πρέπει να την αποχαιρετήσω. Υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι και εγώ εκεί και θα φωνάζω μαζί τους. Θα ήθελα να τους ζητήσω να βρίσκονται δίπλα στην ομάδα γιατί κάτι καλό γίνεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα