Πανελλαδικές εξετάσεις: Στη μάχη σήμερα οι τελειόφοιτοι των Γενικών Λυκείων

Στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων πέφτουν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, με το μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Οι εξετάσεις άρχισαν χτες με την εξέταση των μαθητών των ΕΠΑΛ και σήμερα συνεχίζοντιαι με τους τελειόφοιτους των Γενικών Λυκείων.

Η ώρα έναρξης των εξετάσεων έχει οριστεί στις 08:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00. Η διάρκεια εξέτασης

κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν επιτρέπεται στους εξεταζόμενους να βγουν από την αίθουσα, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις.

Στην περίπτωση αυτή καλείται ο εφεδρικός-αναπληρωματικός επιτηρητής, ο οποίος συνοδεύει τον εξεταζόμενο έξω από την αίθουσα, ελέγχοντας τους χώρους που αυτός επισκέπτεται για την αποφυγή περίπτωσης δολίευσης των εξετάσεων.

Αν ο υποψήφιος φέρει στην αίθουσα στην οποία εξετάζεται αντικείμενο ή κινητό ή αντιγράφει κατά τη διάρκεια της εξέτασης από βιβλίο ή οποιουδήποτε είδους σημειώσεις ή από γραπτό δοκίμιο αλλού εξεταζόμενου, ή θορυβεί και δεν συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επιτηρητών επιχειρώντας να αντιγράψει ή εμποδίζοντας την εξέταση άλλων εξεταζόμενων ή δολιεύεται με άλλο τρόπο την εξέτασή του, απομακρύνεται από την αίθουσα εξέτασης με αιτιολογημένη απόφαση της Λυκειακής Επιτροπής και το γραπτό του μηδενίζεται.

Οι συνολικά 104.965 υποψήφιοι διεκδικούν 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα των ΓΕΛ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-6-2017: ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (Ο.Π. ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-6-2017: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Ο.Π. ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ + Ο.Π. ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ &ΠΛΗΡ/ΚΗΣ)

Το πρόγραμμα των ΕΠΑΛ:

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8-6-2017: ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (Άλγεβρα)
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-6-2017: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-6-2017: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-6-2017: ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (Α.Ο.Δ.)
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-6-2017: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 10-6-2017: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα