Παιδικά χαμόγελα, ξεγνοιασιά και παιχνίδια στο 2ο KIDOT Festival στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Μία μεγάλη γιορτή για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά στήθηκε σήμερα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Για δεύτερη χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη KIDOT (Kids of Tomorrow) Festival, το οποίο απευθύνεται σε ολόκληρη την οικογένεια.

Μικρά παιδιά με τους γονείς τους δίνουν και φέτος το "παρών" και συμμετέχουν στις δράσεις του Φεστιβάλ.

Στον αύλειο χώρο του δημαρχείου έχουν στηθεί τα σταντ του Φεστιβάλ, με πολύχρωμα μπαλόνια, αλλά

και τραπέζια με καρέκλες όπου μικρά παιδιά ζωγραφίζουν, παίζουν παιχνίδια και λαμβάνουν μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Το KIDOT Festival είναι ένα διήμερο πολυθεματικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ με επίκεντρο το παιδί και τον έφηβο, που στηρίζει τις δράσεις του στο παιδαγωγικό παιχνίδι και τη βιωματική μάθηση.

Από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, εκπαιδευτικά εργαστήρια, δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, θεατρικές παραστάσεις και μουσικά δρώμενα, all day events, ανοιχτές συζητήσεις και ομιλίες, food corner και ένα market με προϊόντα και υπηρεσίες αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους, προσκαλούν επισκέπτες όλων των ηλικιών να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, να αναπτύξουν καινούργιες δεξιότητες, να γνωρίσουν τους φορείς και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη και να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.

Στόχος του KIDOT Festival είναι να δημιουργήσει ένα “δίκτυο” επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ των επαγγελματιών και του κοινού, ενώ παράλληλα να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φεστιβάλ, που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις και τα “θέλω” των σημερινών παιδιών, καθώς και στην ανάγκη για παιχνίδι, ψυχαγωγία και αλληλεπίδραση.

Δράσεις του 2nd KIDOT Festival

KIDOT Market Προϊόντων και Υπηρεσιών

KIDOT Workshops

KIDOT Talks

Side Events

All Day Events

Food Corner

Lounge & Play Areas

Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι αύριο. Δείτε περισσότερα εδώ

Δείτε τις φωτογραφίες του Thestival:

Keywords
Τυχαία Θέματα