ΠΑΕ Ξάνθη: Γι' αυτό δεν δώσαμε εισιτήρια στον Άρη

Η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινίζει τον λόγο για τον οποίο δεν παραχώρησε κερκίδα και εισιτήρια στους οπαδούς του Άρη, για το επερχόμενο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στα Πηγάδια.

Όπως ενημέρωσαν οι Ξανθιώτες, υπάρχει εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, επειδή η ΠΑΕ Άρης

δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα