Π. Ψωμιάδης κατά Αυγενάκη: Έχει χάσει την ψυχραιμία του

Πυρά κατά του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη χθεσινή του παρουσία στην σύσκεψη Διευρυμένης Επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης, εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο

κ. Αυγενάκης χθες εξέφρασε τη στήριξή του στον υποψήφιο της ΝΔ για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο και κάλεσε τα μέλη της ΝΔ Θεσσαλονίκης να συστρατευθούν μαζί του.

Αυτο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Ψωμιάδη ο οποίος σε δήλωσή του αναφέρει:

«Με τακτικές που θυμίζουν παιδονόμο άλλων εποχών, ο άλλοτε διαγραφείς από τη Νέα Δημοκρατία Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε στη Θεσσαλονίκη με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να επιβάλει κομματική πειθαρχία, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου.

Μόνο ως θλιβερή μπορεί να χαρακτηριστεί η απόπειρα χειραγώγησης έμπειρων και καταξιωμένων τοπικών στελεχών, η πλήρης επιβολή αυστηρά κομματικών χαρακτηριστικών σε μια εκλογική μάχη που είναι καθαρά αυτοδιοικητική, αφορά το μέλλον του δήμου μας.

Προτρέπω τον κύριο Αυγενάκη να θυμηθεί πως μας βρήκε στη Νέα Δημοκρατία, να ασχοληθεί με την ολοκλήρωση της συγγραφής των βιβλίων του, να αφήσει στην άκρη τις κούφιες απειλές. Οι κινήσεις του μαρτυρούν άνθρωπο που έχει χάσει τη ψυχραιμία του.
Και αυτό μόνο δυσάρεστα αποτελέσματα θα έχει για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα που –σήμερα- ανήκει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα