Π. Ψωμιάδης: O πόλεμος που ξεκίνησε σε βάρος του Σαββίδη δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά όλη τη Θεσσαλονίκη

Την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague για την τιμωρία του ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου του Ιβάν Σαββίδη σχολίασε ο ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Δυστυχώς δικαιωθήκαμε όλοι όσοι είχαμε προβλέψει πως το σύστημα θα εκμεταλλευτεί

στο έπακρο το λάθος του Ιβάν Σαββίδη για να κάνει μια ακόμη επίδειξη δύναμης και να του χρεώσει όλη τη σαπίλα που βασιλεύει τις τελευταίες δεκαετίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να τον θυσιάσει ως Ιφιγένεια για να αποφύγουμε το ποδοσφαιρικό Grexit», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης, εκφράζοντας τη στήριξή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος εξήγησε πως «αυτό, όμως, που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι πως ο πόλεμος που ξεκίνησε σε βάρος του ΠΑΟΚ και προσωπικά του κυρίου Σαββίδη, ένας πόλεμος πίσω από τον οποίο κρύβονται συγκεκριμένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, αφορά όχι μόνο την οικογένεια του Δικέφαλου αλλά όλη τη Θεσσαλονίκη».

«Προηγήθηκε η απαξίωση του Άρη, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων σε μια λογική σταδιακής αποδυνάμωσης της πόλης σε ποδοσφαιρικό επίπεδο και αφού το ίδιο σύστημα αξιοποίησε την παρουσία ανεπαρκέστατων παραγόντων στις ιστορικές αυτές ομάδες.
Αυτό το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να συνεχιστεί», κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα