Π. Πολάκης για εξαίρεση από την προανακριτική για Novartis: Απόφαση με χουντική έμπνευση

Με σκληρή γλώσσα σχολιάζει την εξαίρεση του ιδίου αλλά και τον Δημήτρη Τζανακόπουλου από την προανακριτική για την υπόθεση της Novartis ο Παύλος Πολάκης.

Ο κ. Πολάκης κάνει λόγο για απόφαση με χουντική έμπνευση η οποία στοχεύει στον έλεγχο της σύστασης της επιτροπής και στον αποπροσανατολισμό της συζήτησης γήυρω από την υπόθεση.

"Θα συνεχίσουμε να είμαστε στην επιτροπή" διαμηνύει ο Παύλος Πολάκης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια

σέλφι με τον κ. Τζανακόπουλο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

"Χουντικής έμπνευσης αποφαςη της πλειοψηφίας της προανακριτικής (ΝΔ κιναλ) για εξαίρεση εμένα και του Τζανακοπουλου απο τις εργασίες της επιτροπης ,με το πρόσχημα πως θα μας καλέσουν ως μάρτυρες !!!

Ο σκοπός τους τριπλός ,να ελέγξουν τη σύνθεση της επιτροπης για να προφυλάξουν μάρτυρες όπως το Φρουζη και το Μανιαδακη ,να συσκοτίσουν και να αποπροασανατολισουν τη συζήτηση απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ και της φαρμακευτικής δαπάνης που πληρώσαμε 32 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΒΑ ΟΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και βέβαια να τρομοκρατήσουν τους εισαγγελείς που διερευνούν τις ποινικές ευθύνες των υπουργών τους!!!

ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (απείχαμε απο την ψηφοφορία μη αναγνωρίζοντας το δικαίωμα να αποφασίσουν την εξαίρεση μας ,καθώς οι επιτροπές συγκροτούνται με πρόταση των αρχηγών των κοινοβουλευτικών ομάδων ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !!!"

Keywords
Τυχαία Θέματα