Π. Κουρουμπλής: Οποιοσδήποτε έχει έγγραφο που αναφέρεται σε "Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας" να το δημοσιεύσει

Θέση αναφορικά με τους ισχυρισμούς που τον εμπλέκουν στην υπόθεση της Novartis πήρε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Συγκεκριμένα με δήλωσή του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής καλεί "οποιονδήποτε έχει στα χέρια

του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας για την Novartis και στο οποίο αναφέρεται η φράση «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει".

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη, υποστηρίζοντας ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας». Η αλήθεια είναι ότι η μόνη αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» υπάρχει στο διαβιβαστικό έγγραφο της αρμόδιας εισαγγελέως το οποίο αναφέρεται στη μηνυτήρια αναφορά των Βουλευτών Λοβέρδου, Κεγκέρογλου και Χριστοφιλοπούλου κ.κ. εναντίον μου για την ανακοστολόγηση των φαρμάκων. Όσοι επιχειρούν στο βωμό της ανθρωποφαγίας να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας για την Novartis και στο οποίο αναφέρεται η φράση «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα