Π. Καμμένος: Δεν είναι οι ΑΝΕΛ αποθήκη απατημένων πολιτικών

Για το αν οι πόρτες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ανοιχτές για τα στελέχη της ΝΔ, που θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρεκκλίνει από τις αρχές της γαλάζιας παράταξης, ρωτήθηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου στο πλαίσιο της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από το thestival.gr και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Ταρταμπούκα, ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος

αφού επανέλαβε ότι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον υιό Τραγάκη, τόνισε πως αυτά τα βγάζουνε ορισμένοι που φτιάχνουνε fake news.

"Δεν είναι οι ΑΝΕΛ αποθήκη απατημένων πολιτικών. Δεν πρόκειται να ανοίξουμε την πόρτα μας και να εισέρχεται όποιος οδηγείται εκτός κόμματος. Αρκετούς φτιάξαμε κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης ζωής μας. Κάναμε πολλούς βουλευτές, κάναμε πολλούς υπουργούς, κάναμε στελέχη, άλλους αναδείξαμε στο δημόσιο διάλογο, μας εγκαταλείψανε στα δύσκολα άλλοι ζητάνε να γυρίσουνε", ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

"Προτεραιότητα έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Όλοι εκείνοι οι πολίτες που μείνανε πιστοί σε ένα κίνημα για να καταφέρουμε το ακατόρθωτο γιατί πίστευαν ότι είμαστε ένα θνησιγενές κίνημα.

Δεν πρόκειται να πάρουμε πολιτικούς επαγγελματίες που είναι άστεγοι. Να συνεργαστούμε με κάποια πρόσωπα που διαφωνούν με τη πολιτική φασιστοποίησης της ΝΔ και θέλουν να έρθουν σε ένα πιο υγιή χώρο. Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε. Κάποιοι πιθανόν να γίνουν δεκτοί στα ψηφοδέλτια μας από την οργάνωση του κινήματος που λειτούργει με δημοκρατικές διαδικασίες. Είναι καλοδεχούμενοι όσοι πιστεύουν σε αυτό που έχουμε πει ως πατριωτικό κέντρο. Όχι πια να χρησιμοποιούνται οι ΑΝΕΛ ως φορέας του κάθε πικραμένου να μπει στη Βουλή και την επομένη να μας εγκαταλείπει", τόνισε ο κ. Καμμένος.

Keywords
Τυχαία Θέματα