1.000 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου- Δείτε πόσες θα πάρουν ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και πόσες η ΕΠΟ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η σύσκεψη για τις προσκλήσεις που θα δοθούν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, το ερχόμενο Σάββατο (11/5 - 20:30) στο ΟΑΚΑ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official

Stores

Όπως αποφασίστηκε, θα δοθούν συνολικά 1.040 ονομαστικές προσκλήσεις. Από 120 θα λάβουν οι δύο φιναλίστ ομάδες, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ 600 θα έχει στην διάθεσή της η ΕΠΟ.

Επιπλέον ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα μοιραστούν άλλες 200 προσκλήσεις (100 και 100 η κάθε ομάδα) για τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών.

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, ο τελικός να γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων και εφόσον δεν θα εκδοθούν εισιτήρια, υπήρξε αρχικά η σκέψη να δοθούν από 500 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα και 500 στην ΕΠΟ. Ωστόσο, ο αριθμός που αποφασίστηκε στην σημερινή σύσκεψη είναι πολύ μικρότερος, λόγω της ανησυχίας πως μπορεί να καταλήξουν σε σκληροπυρηνικούς οπαδούς των δύο "Δικεφάλων".

Από πλευράς ΠΑΟΚ, στην σύσκεψη βρέθηκαν οι Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος και οι κκ. Γεροντίδης, Πλιάτσικας. Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν η Αγγελική Αρκάδη και ο Ανδρέας Δημάτος.

Στη σύσκεψη έδωσαν το "παρών" ακόμα, εκπρόσωποι από το ΟΑΚΑ, της Αστυνομία και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος απουσίαζε από την προηγούμενη. Αντίθετα απουσιάζει ο υπερσύμβουλος της FIFA, Πετρ Φούσεκ που είχε δώσει το "παρών" στην πρώτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης επανέλαβε ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ, με την Αγγελική Αρκάδη από τη μεριά της Ένωσης να τονίζει ότι "χρησιμοποιούμε το ΟΑΚΑ σαν έδρα μας μεν αλλά η έδρα μας είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και όχι το ΟΑΚΑ. Το ΟΑΚΑ δεν ήταν ποτέ έδρα της ΑΕΚ και δεν θα γίνει ποτέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα