Ουσμάν Κρουμπάλι: Στόχος μας η πρόκριση

Για τη νίκη επί της Σαλόν και τις ελπίδες πρόκρισης που έχει ο ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, μίλησε ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου, Ουσμάν Κρουμπάλι.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αρχικά σημείωσε για τη νίκη επί της Σαλόν: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι

για εμάς και γνωρίζαμε πως πρέπει να το κερδίσουμε. Γνωρίζαμε ότι η Σαλόν είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους και ικανούς παίκτες. Έπρεπε να προετοιμαστούμε σωστά και να πάρουμε τη νίκη για να ελπίζουμε σε πρόκριση».

Για το θέμα που είχε στο ριμπάουντ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τους Γάλλους: «Στο πρώτο ημίχρονο είναι γεγονός πως δεχθήκαμε πολλούς πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Καταλάβαμε πως αυτό ήταν πρόβλημα για τη συνέχεια και πως είχαμε λάθος χειρισμό. Καταφέραμε όμως στη συνέχεια να βελτιωθούμε κι ουσιαστικά να κυριαρχήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την ψυχολογία των παικτών μετά τις συνεχόμενες νίκες: «Σίγουρα είναι καλές οι νίκες και μας δίνουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το κάθε παιχνίδι όμως είναι ξεχωριστό κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ο λόγος είναι πως υπάρχει απώτερος στόχος και δε μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι μόνο με ότι κάνουμε τώρα. Πρέπει να κυνηγάμε το καλύτερο».

Για τις ελπίδες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στο BCL: «Όπως είπα, θα βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Έχει ακόμη τρία παιχνίδια κι αυτό σημαίνει πως έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η πρόκριση στην επόμενη φάση αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας και πιστεύω πως μπορούμε να τον πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα