Ουγγαρία: Μέτρα για την αύξηση των γεννήσεων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ορμπάν

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν παρουσίασε χθες Κυριακή την εκστρατεία του για τις ευρωεκλογές του Μαΐου υπό το σύνθημα της υπεράσπισης των «χριστιανικών κρατών» ενάντια στη μετανάστευση, την οποία συνέδεσε με την εγκληματικότητα.

Ο Όρμπαν, ένας από τους Ευρωπαίους ηγέτες που επικρίνουν εντονότερα τη μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή και την Ασία, ανακοίνωσε επίσης μέτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ με στόχο την αύξηση της

γεννητικότητας στην Ουγγαρία προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.

«Λίγο πριν τις ευρωεκλογές, η Ευρώπη έφτασε ξανά στο σημείο να πρέπει να υπερασπιστούμε την ουγγρική μας ταυτότητα, τη χριστιανική μας κληρονομία», τόνισε ο Ούγγρος πρωθυπουργός κατά την ετήσια ομιλία του για την κατάσταση του έθνους.

«Πριν τριάντα χρόνια πιστεύαμε ότι είχαμε ρίξει μια και καλή στον κάλαθο των αχρήστων την κομμουνιστική σκέψη, η οποία κήρυττε το τέλος των κρατών. Φαίνεται ότι κάναμε λάθος. Ξανά ζητούν έναν κόσμο χωρίς κράτη, θέλουν ανοικτές κοινωνίες και είναι παρόντες ξανά αυτοί που θέλουν να αφανίσουν τις παραδόσεις μας και να πλημμυρίσουν τις χώρες μας με ξένες κουλτούρες», επέκρινε ο Όρμπαν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η μετανάστευση οδηγεί σε αύξηση της εγκληματικότητας, κυρίως εναντίον των γυναικών, και επιτρέπει να εισέλθει ο ιός της τρομοκρατίας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα