Οριστική διακοπή του ντέρμπι Ηρακλής-ΠΑΟΚ στη Μίκρα!

Διακόπηκε οριστικά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε Ηρακλή και ΠΑΟΚ για την Volleyleague!

Οι διαιτητές είχαν ζητήσει εκκένωση του κλειστού γηπέδου της Μίκρας μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στο τέλος του τρίτου σετ, όμως αυτό δεν συνέβη μέσα στη διορία των 40 λεπτών, με συνέπεια να υπάρξει οριστική

διακοπή του αγώνα.

Πριν ξεκινήσει το τέταρτο σετ με τον «δικέφαλο του βορρά» να προηγείται με 2-1, υπήρξε απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο μετά τα όσα είχαν γίνει. Ο κόσμος του «γηραιού» δεν άδειασε τις κερκίδες παρά την εντολή που είχε δοθεί κι εφόσον πέρασαν τα 40 λεπτά της διορίας, οι δύο ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και έκλεισε το φύλλο αγώνα εις βάρος των κυανόλευκων. Πλέον τον λόγο για την τύχη του ντέρμπι θα τον έχει η αθλητική δικαιοσύνη.

Η ένταση που έφερε και την οριστική διακοπή του αγώνα ξεκίνησε στη φάση στην οποία έγινα το 25-25 στο τρίτο σετ. Πιο συγκεκριμένα, ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Τακουρίδης, τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να πηδήξει για μπλοκ, στην εξέλιξη της φάσης ο Ηρακλής πήρε τον πόντο, όμως πριν η μπάλα σκάσει εντός του τερέν του Δικεφάλου, ο β' διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Γεωργιάδης, έδωσε επανάληψη.

Ο Ελληνας κεντρικός αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο, όμως η φάση αυτή ήταν αρκετή για να φέρει μεγάλη ένταση μεταξύ των πάγκων των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χειρονομία παράγοντα του ΠΑΟΚ προς την κερκίδα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από πεντάλεπτη διακοπή ο ΠΑΟΚ πήρε το σετ με 25-27 με τους φίλους του Ηρακλή να πετούν ένα αντικείμενο εντός αγωνιστικού χώρου.

Αμεσα ο πρώτος διαιτητής του αγώνα, κ. Μυλωνάκης, πήγε προς την γραμματεία και ζήτησε την εκκένωση του γηπέδου, δίνοντας διορία 40 λεπτών για να αδειάσει αυτό. Κάτι που τελικά ουδέποτε έγινε με αποτέλεσμα μα κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα των γηπεδούχων με την τύχη του αγώνα να κρίνεται στα αθλητικά δικαστήρια καθώς το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα