Ορχομενός: 15χρονη κατήγγειλε ότι τη βασάνιζε η οικογένεια του φίλου της

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική έρευνα μετά την καταγγελία 15χρονης ότι την κακοποιούσε η οικογένεια του φίλου της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η 15χρονη πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Αστυνομικού Τμήμα Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα πρόκειται για ανήλικη Ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, η οποία τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης Ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό. Αρχικά οι δύο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται

να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Τους τελευταίους δύο μήνες η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της.

Όπως κατήγγειλε η 15χρονη στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλους της, της είχε αφαιρέσει το κινητό και την κρατούσε “φυλακισμένη”. Η ανήλικη έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της μέχρι και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η 15χρονη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από πού προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα