Οπαδοί του ΠΑΟΚ στόλισαν λάθος Κρεγκ Πόουσον!

Oι αποφάσεις του Κρεγκ Πόουσον στην χτεσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ εξόργισαν τη διοίκηση και τους οπαδούς του Δικεφάλου. Οι "ασπρόμαυροι" διαμαρτύρονται για την απόδοση του Άγγλου διαιτητή ο οποίος υπέδειξε τρία πέναλτι υπερ του Άγιαξ.

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ μετά την χθεσινή αναμέτρηση της ομάδας του έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στον Άγγλο διαιτητή μέσω των social media,

ωστόσο φαίνεται ότι τα άκουσε ο λάθος Κρεγκ Πόουσον!

Συγκεκριμένα η εταιρία ξυλείας και χρωμάτων Osmo UΚ κατακλύστηκε από μηνύματα για υπάλληλο που ακούει στο όνομα Κρεγκ Πόουσον!

Η εταιρεία αναγκάστηκε μάλιστα να εκδώσει ανακοίνωση προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Αναλυτικά όσα ανακοίνωσε η Osmo UK:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσουν, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα