Οπαδοί του Ολυμπιακού ισχυρίζονται ότι πήραν όλες τις προσκλήσεις για το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ

Οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ που θα διεξαχθεί στη Ρόδο, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται. Οπαδοί του Ολυμπιακού από τη Ρόδο ισχυρίστηκαν μέσω σελίδα τους στο facebook πως έχουν πάρει όλες τις προσκλήσεις που διατέθηκαν για τους αγώνες της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι

με απόφαση της ΕΟΠΕ δεν δόθηκαν εισιτήρια στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν (ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) και διατέθηκαν μόνο προσκλήσεις. Από 15 σε κάθε ομάδα και οι υπόλοιπες σε σχολεία και στην τοπική κοινωνία του νησιού. Μάλιστα, όταν στις αρχές της εβδομάδες οι πρώτοι φίλοι Ροδίτες του Δικεφάλου πήγαν να ζητήσουν με κάθε νόμιμη διαδικασία τις προσκλήσεις που τους αναλογούν, ενημερώθηκαν πως αυτές έχουν εξαντληθεί!

Με ανάρτησή τους την περασμένη Δευτέρα, οι Ροδίτες οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν γνωστό πως έχουν πάρει όλες τις προσκλήσεις!

Έτσι, όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες των "ασπρόμαυρων" που αντέδρασαν έντονα από την πρώτη στιγμή που η ομοσπονδία του βόλεϊ είχε ανακοινώσει πως το Final 4 θα γίνει χωρίς εισιτήρια για τους οπαδούς των ομάδων, αλλά μόνο με προσκλήσεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει 300 εισιτήρια, αλλά δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά τους.

Όπως, λοιπόν, φοβόντουσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το κλειστό της Ρόδου στον αυριανό ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι "κόκκινο" με οπαδούς των "ερυθρόλευκων". Γεγονός που θα συντελέσει άλλη μία διοργάνωση-ντροπή εις βάρος του Δικεφάλου, καθώς δεν θα έχουν τηρηθεί όσα είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, κ. Καραμπέτσος, αποφασίζοντας να διαθέσει με τον συγκεκριμένο τρόπο τις προσκλήσεις των αναμετρήσεων.

*Η κεντρική εικόνα του θέματος είναι του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και δημιουργήθηκε ως αντίδραση για όσα έχουν συμβεί σχετικά με τη διοργάνωση του Final 4 και το θέμα των εισιτηρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα