Ολιβέιρα: Ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις- Ίνγκασον: Αφήνουμε πίσω το αποτέλεσμα, κοιτάμε το ντέρμπι

Για την πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και για την ήττα από τον Πανιώνιο, μίλησε ο Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα του Cosmote TV:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κόντρα σε μια μαχητική ομάδα και σε έναν αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την προσπάθεια ώστε να παιχτεί ποδόσφαιρο, ο αντίπαλος έκανε δυο φάσεις και πέτυχε τα γκολ

και στο τέλος χάσαμε».

Για την πρώτη του συμμετοχή με τον ΠΑΟΚ:

«Ήρθα στον ΠΑΟΚ ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, να βοηθήσω την ομάδα. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά στην πορεία της μέχρι τώρα, όποτε μου δίνει την ευκαιρία ο προπονητής θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Για το αν ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε περισσότερο τους παίκτες ή τους τερματοφύλακες, απάντησε ότι:

«Ήταν δύσκολο για όλους, όπως είπα και πριν, ο Πανιώνιος έκανε δυο φάσεις και σημείωσε δυο γκολ, όταν χάνεις την συγκέντρωση σου σε τέτοια παιχνίδια, δέχεσαι το γκολ και χάνεις».

Ίνγκασον: Αφήνουμε πίσω το αποτέλεσμα, κοιτάμε το ντέρμπι της Κυριακής

Για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, την ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και το επικείμενο ντέρμπι στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Σβέριρ Ίνγκασον.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο CosmoteTV:

«Είναι ένα δύσκολο αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε, τώρα έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο παιχνίδι την Κυριακή, πρέπει να αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα πίσω μας».

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Και οι δυο ομάδες έπαιζαν στις ίδιες συνθήκες, ασφαλώς είμαστε ομάδα που μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής. Πρέπει να δουλεύεις για 90 λεπτά, έπαιξε και η αντίπαλη ομάδα πιο επιθετικά μετά το γκολ μας, πρέπει να έχουμε τη συγκέντρωση για 90λεπτά. Είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν, κοιτάμε τη συνέχεια».

Για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ:

«Πραγματικά ήταν μια σπουδαία εβδομάδα για εμένα, όλο το γκρουπ στην ομάδα με υποδέχτηκαν θερμά, ήταν ανοικτοί μαζί μου, δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ περισσότερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα