Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Πολλές επιλογές για όσους μείνουν στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο περιλαμβάνει η πολιτιστική ατζέντα του διημέρου.

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, ξεναγήσεις, εκθέσεις και εκδηλώσεις για παιδιά βρίσκονται μεταξύ των επιλογών.

Σημαντική η απουσία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος από την λίστα, καθώς οι ηθοποιοί του συνεχίζουν τις στάσεις εργασίας μέχρι

και την Κυριακή, με αποτέλεσμα να μη πραγματοποιούνται παραστάσεις.

Δείτε όσα ξεχώρισε το Thestival για αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή για σας και κάνετε την επιλογή σας:

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ:

Kidot Generation

Η ομάδα KIDOT και το ινστιτούτο ξένων γλωσσών Galileo Galilei Generation (Τσιμισκή 116) ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά του αύριο με μια σειρά από βιωματικά εργαστήρια, υπό τον τίτλο KIDOT Generation. Ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2019, κάθε Σάββατο από τις 10:30 μέχρι τις 14:00 η μάθηση γίνεται παιχνίδι στον ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο του Galileo Galilei Generation που θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα πολυθεματικό ταξίδι!

Από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο θα είναι αφιερωμένο σε δύο θεματικές, όπως τέχνες, ρομποτική, επιστήμες, μουσική, χορός, θέατρο κ.ά. προσκαλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν ένα συνδυασμό θεματικών μέσα από δημιουργικά βιωματικά αυτοτελή εργαστήρια. Οι ομάδες που θα διεξάγουν τα εργαστήρια είναι το καταρτισμένο προσωπικό από το Galileo Galilei Generation, αλλά και επαγγελματίες έμπειροι στο παιδικό κοινό, οι οποίοι αποτελούν επιλεγμένοι συνεργάτες της ομάδας KIDOT.

Το πρόγραμμα του κάθε Σαββάτου θα έχει ως εξής:
• 10:30 - 11:30 Προσέλευση & προβολή ξενόγλωσσης παιδικής ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους
• 11:30 - 12:30 Πρώτος κύκλος Workshop
• 12:30 - 13:00 Δημιουργικό διάλειμμα
• 13:00 - 14:00 Δεύτερος κύκλος Workshop

Ο κάθε κύκλος Workshop περιλαμβάνει τρία εργαστήρια, τα οποία απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Εκπαιδευτικά εργαστήρια στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos (11ο χιλ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών) παρουσιάζει τρία θεματικά εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά και σας προσκαλεί να διασκεδάσετε με πολύ παιχνίδι και δημιουργικές κατασκευές!

Σάββατο 19 Ιανουαρίου, 12.00 – 16.00: Κινηματογραφικό... θαυματοσκόπιο

Αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων ξεπηδούν από τα χάρτινα σκίτσα τους, αποκτώντας χρώμα και κίνηση. Έλα να δημιουργήσεις και εσύ το δικό σου θαυματοσκόπιο, δίνοντας ζωή στα ασπρόμαυρα σκίτσα!

STEM για παιδιά – Μέρα γνωριμίας στο ΝΟΗΣΙΣ

Την Κυριακή 20/1/2019, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 μπορείτε να γνωρίστε τα νέα εργαστήρια STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics – Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική, Μαθηματικά) που διοργανώνει το ΝΟΗΣΙΣ για παιδιά από προνήπια μέχρι ΣΤ΄ Δημοτικού.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον STEM Education (Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών) και το εκπαιδευτικό περιεχόμενο στηρίζεται σε προγράμματα αναγνωρισμένων πανεπιστημίων διεθνώς (MIT, Carnegie Mellon, Tufts).

Info:

ΝΟΗΣΙΣ, 6ο χιλ. οδού Θεσσαλονίκης- Θέρμης

Open Day – Μέρα γνωριμίας

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Κουκλοθέατρο "Τo πάρτυ στο δάσος και ο λύκος"

Τα ζώα κάνουν πάρτυ και δεν καλούν τον λύκο. Εκείνος το μαθαίνει και αποφασίζει να εκδικηθεί. Η αλεπού αδίστακτη και πονηρή, ο λύκος λαίμαργος και μονοκόμματος και τέλος ο λαγός αθώος και έτοιμος να επωμιστεί όλη την ευθύνη της παράλειψης.

Όλοι οι καλοί από τη μια πλευρά και ο λύκος από την άλλη. Η εξυπνάδα κόντρα με τη δύναμη και η καλοσύνη ενάντια στην απανθρωπιά μαζί με γέλιο πολύ γέλιο, θα μας κρατήσουν συντροφιά με μάχες, γκάφες και πολλές ανατροπές.

Info:

ΧΑΝΘ, Νικ. Γερμανού 1

13 Ιανουαρίου 2019 - 27 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 12.00

Λα-λι λαλώ

Η «Γίνονται Έργα» παρουσιάζειμια παράσταση παιχνίδι αφιερωμένη στις πρώτες ανάσες, στους πρώτους ήχους , στις πρώτες λέξεις!

Τι προκαλεί τον πιο μικρό , μικρό μας άνθρωπο να ψελλίσει;

Δύο ηθοποιοί - εμψυχώτριες επί σκηνής ανασύρουν βιώματα και εμπειρίες , θυμούνται και αρθρώνουν ξανά , σαν για πρώτη φορά το πρώτο «α» .

Μια παράσταση παιχνίδι , ανάμεσα σε εικόνες , αγγίγματα ,

αισθήσεις και συναισθήματα , εκπλήξεις και ξαφνιάσματα.

Γονείς και βρέφη μαζί , εκπαιδευτικοί και βρέφη μαζί , ακολουθούν τις δυο ηθοποιούς σε ένα ταξίδι , στον ήχο και στο σώμα, στην πραγματικότητα και στη φαντασία.

Ο λόγος μας ενώνει , μας κάνει δυνατούς, φτιάχνει σχέσεις, οικογένειες , ομάδες και σχολειά. Ο λόγος φτιάχνει τα μυστικά και τις ιστορίες των μικρών παιδιών . Ο λόγος δίνει όνομα στη ζωή που τώρα ξεκινά.

Info:

Θέατρο Αυλαία, Πλατεία ΧΑΝΘ

Διάστημα: 19-26 Ιανουραίου

Παραστάσεις κάθε Σάββατο 12.00πμ

Οι τιμές των εισιτηρίων :

10 ευρώ 1 ενήλικας + 1 παιδί

18 ευρώ 2 ενήλικες + 1 παιδί

24 ευρώ 3 ενήλικες + 1 παιδί

Μολυβένιος στρατιώτης

Η αγάπη που προσφέρεται ανιδιοτελώς και απλόκαρδα, που σέβεται τη διαφορετικότητα κάθε άλλου και τολμά αψηφώντας κάθε δυσκολία, είναι το κεντρικό θέμα αυτού του διαχρονικού και μεστού σε νοήματα παραμυθιού, που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Μαριάννα Τόλη.

Με ένα μοναδικό ροκ υπερθέαμα για όλη την οικογένεια, μια ευρηματική παράσταση, γεμάτη ταλέντο, φρεσκάδα, μουσική, τραγούδι, χορό και ευφάνταστα σκηνικά και κοστούμια.

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθνικής Αμύνης 2

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 11:30 και επιλεγμένα Σάββατα για το κοινό | Καθημερινά για σχολεία κατόπιν συνεννόησης (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 250 303)

Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή

Ο μικρός Ερμής, ένα παιδί κεφάτο και δραστήριο, περνάει ώρες διαβάζοντας παραμύθια και ιστορίες για δράκους. Έχει όμως ένα τρομερό ελάττωμα: είναι ένας μοναδικός, ανεπανάληπτος και παθιασμένος ψεύτης! Με τα εξωφρενικά του ψέματα αναστατώνει καθημερινά όλους τους κατοίκους του χωριού του. Πείθει τον κουρέα να φυτέψει μια τριανταφυλλιά στο κεφάλι, προτείνει στον φούρναρη να τρώει κάμπιες και μυρμήγκια και βάζει τον ράφτη να μιλάει με φαντάσματα! Τι θα συμβεί όμως όταν μια μέρα ένα από τα ψέματά του βγει, πέρα για πέρα, αληθινό; Η ζωή του γίνεται άνω κάτω και ο μικρός Ερμής μπλέκει σε μια περιπέτεια απίστευτων διαστάσεων!

Τι είναι τελικά αλήθεια και τι ψέμα; Η παράσταση δίνει τις δικές της απαντήσεις και οι μικροί θεατές μένει να τις πιστέψουν… ή όχι! Το θεατρικό έργο της ομάδας Κοπέρνικος μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει! Κύρια συστατικά του είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια με τα μουσικά ηχοχρώματα (ζωντανή μουσική με όργανα προπαιδείας Orff).

Info:

Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή στις 12:00

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Προπώληση εισιτηρίων: gooddeals.gr

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333

Διάρκεια παράστασης: 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Ηλικίες: 2,5 έως 10 ετών

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ

O Ραφτάκος του Μικρού Βορρά

Ένας ράφτης διαφορετικός. Που υφαίνει με λέξεις, που ζεσταίνει τους ανθρώπους της πόλης με ρούχα πλεγμένα με αγάπη και φροντίδα. Ένα παραμύθι ξεχωριστό, που μας ντύνει με τρυφερότητα μέσα στο κρύο του Χειμώνα.

Ο ραφτάκος των λέξεων από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, το βιβλίο που άγγιξε μικρούς και μεγάλους, είναι ένα «διαμάντι» των καιρών μας.

Η θεατρική ομάδα «Μικρός Βορράς» παρουσιάζει τον θαυμαστό ήρωα του πολυβραβευμένου συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου στο Λαογραφικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Στις 13 Ιανουαρίου, και για κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Μία παράσταση που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους, έρχεται για να μας τυλίξει ζεστά με ρούχα ραμμένα με λέξεις. Οι ηθοποιοί γίνονται ένα με τα παιδιά. Συστήνουν μουσικά όργανα, μαγεύουν με την αφήγησή τους και μέσα από τη διάδραση και το παιχνίδι χαρίζουν στους μικρούς θεατές μια παράσταση εμπειρία.

«Υπάρχουν ρούχα ραμμένα με μεταξωτή κλωστή, μάλλινη, βαμβακερή ή και χρυσή. Άλλα βαριά κι άλλα σαν πέπλα ελαφριά. Και υπάρχουν άλλα, σίγουρα πιο βολικά, σχεδόν μαγικά, που φαίνεται πως τον καιρό «διαβάζουν» και γίνονται άλλοτε ζεστά και άλλοτε δροσερά. Και αν ψάχνετε το μυστικό, ευθύς θα σας το πω, είναι ραμμένα με… λέξεις, θαρρώ!».

Info:

Λαογραφικό & Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας – Θράκης Βασ. Όλγας 68, Θεσσαλονίκη

Κάθε Κυριακή στις 12:00

Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ ( γενική είσοδος)

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ:

Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη

Ανοικτή ξενάγηση στην έκθεση «Η Στρατιά της Ανατολής ζωγραφίζει τη Θεσσαλονίκη» θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, στις 11.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. Την ξενάγηση θα κάνει η γενική γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Τελλογλείου, καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά, η οποία έχει τη γενική ευθύνη της έκθεσης.

Πρόκειται για ένα ακόμη κυριακάτικο πρωινό στο πλαίσιο της δράσης «Ξενάγηση και Coffee break στο Τελλόγλειο». Αμέσως μετά την ξενάγηση, προσφέρουμε καφέ στους συμμετέχοντες σε συνεργασία με το Ανφάν Γκατέ.

Οι ξεναγήσεις στην έκθεση θα συνεχιστούν για άλλες τρεις Κυριακές έως και τη λήξη της, δηλαδή στις: 27 Ιανουαρίου, 3 και 10 Φεβρουαρίου 2019.

Για τη συμμετοχή στη δράση «Ξενάγηση και Coffee break στο Τελλόγλειο» αρκεί το εισιτήριο εισόδου (5 ευρώ και 2.5 ευρώ – μειωμένο).

Υπόθεση Παγκρατίδη- Ξενάγηση απο τη Thessaloniki Walking Tours

Διαδρομή και δρώμενο με θέμα την συγκλονιστική υπόθεση που άλλαξε κάποτε την καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης.

Οι διοργανωτές τονίζουν: "Είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί όταν πρόκειται να ανασύρουμε σκοτεινές μνήμες. Και η υπόθεση Παγκρατίδη, που συγκλόνισε κάποτε τη Θεσσαλονίκη, είναι είναι μία από τις πλέον οδυνηρές. Με μεγάλο σεβασμό στις αναμνήσεις των ζωντανών και στη μνήμη των νεκρών, εξετάζοντας από πολλές πλευρές τα γεγονότα, διαχωρίζοντας το θρύλο από την ιστορία, είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε μια διαδρομή εντελώς διαφορετική".

Σάββατο 19 Ιανουαρίου- Εκκίνηση στις 4.30μμ από το σημείο όπου τέλειωσαν όλα: Το Γεντί Κουλέ.

(Η διαδρομή είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω των 17 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:[email protected] & 6978186900- 1)

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Σίρλεϋ Βαλεντάιν

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;

Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ.

Info:

Αριστοτέλειον Θέατρο, Εθνικής Αμύνης 2

Σάββατο – 19/01 Απογευματινή στις 18:00 & Βραδινή στις 21:15
Κυριακή – 20/01 στις 20:00
Πέμπτη – 24/01 στις 21:15
Παρασκευή – 25/01 στις 21:15
Σάββατο – 26/01 Απογευματινή στις 18:00 & Βραδινή στις 21:15
Κυριακή – 27/01 στις 20:00

Τιμή προπώλησης: 12€

Συνομιλίες γυναικών – Woolf vs Joyce

Στη Μαγική Σοφίτα του Μπενσουσάν Χαν (Bensousan Han) – που φιλοξενεί για πρώτη φορά θεατρική δράση- θα ‘ανταμώσουν’ ηρωίδες έργων της Βιρτζίνια Γουλφ, και του Τζέιμς Τζόυς, με κείμενα της Ντόρις Λέσινγκ και της Εστέρ Βιλάρ.

υτά ‘συνθέτουν’ το έργο «Συνομιλίες Γυναικών. Woolf vs Joyce», που θα παρουσιάσει η ομάδα «Σχήμα εκτός Άξονα», για πέντε μόνο παραστάσεις.

Ο Νίκος Βουδούρης και η Αναστασία Θεοφανίδου, σε μια καινούρια συνεργασία-πρόκληση, επιχειρούν με όχημα τον λόγο των Γουλφ και Τζόυς, αλλά και της Λέσινγκ και της Βιλάρ, να φωτίσουν τα θέλω μας, σε μια δυσνόητη επικοινωνιακά κοινωνία και να ανοίξουν δρόμους πολύ πιο γόνιμους για τον καθένα και για όλους. Επέλεξαν κείμενα τα οποία δημιουργούν σκέψεις, αντιθέσεις, συμφωνίες και γενικά εισβάλλουν στον πυρήνα των σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και ειδικά μεταξύ γυναικών και ανδρών, γραπτά κείμενα σημαντικών συγγραφέων που κατέθεσαν τις απόψεις τους και άφησαν τη δική τους ιστορία εδώ και εκατό περίπου χρόνια.Ο λόγος τους, δείχνει να είναι το ίδιο επίκαιρος με τότε και οι λύσεις δείχνουν να βρίσκονται ακόμη σε αναζήτηση.

Όπως σημειώνει ο Νίκος Βουδούρης, «ο καθρέφτης δείχνει την αλήθεια, αλλά ο ίδιος είναι ψέμα».

Και όπως γράφει η Ντόρις Λέσινγκ: «Άντρες. Γυναίκες. Δεσμώτες. Ελεύθεροι. Καλοί. Κακοί. Ναι. Όχι. Καπιταλισμός. Σοσιαλισμός. Σεξ. Αγάπη. Θέλω να τελειώνω με όλα αυτά… με τις ιστορίες περί αντρών εναντίον γυναικών, με όλα τα παράπονα… τις κατηγορίες και τις προδοσίες».

Info:

Μπενσουσάν Χαν (Εδέσσης 6, Άνω Λαδάδικα)

Παραστάσεις: 17 –21 Ιανουαρίου 2019

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Από Πέμπτη έως και Δευτέρα στις 21:15

Εισιτήρια: 10 ευρώ κανονικό και 8 ευρώ μειωμένο (φοιτητικό, ατέλειες και ανέργων)

Κρατήσεις θέσεων-πληροφορίες: 2310-823444 (περιορισμένος αριθμός θέσεων- κράτηση απαραίτητη)

Οι κάτω απ' τ' αστέρια

«Παραθερίζουμε στην ίδια παραλία. Αφήνουμε τα πράγματα μας στα βότσαλα και βουτάμε στη θάλασσα. Είμαστε πολλά παιδιά, μεγάλη παρέα, αλλά για μένα υπάρχεις μόνο εσύ. Είμαστε δεκατεσσάρων χρονών. Μπορεί και δεκαπέντε. Καθόμαστε ακριβώς στο σημείο που σκάει το κύμα και μαζεύουμε κοχύλια. Είναι μια ωραία αφορμή για να καθόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο»

Μετά από συνεχή sold out παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα στην Αθήνα, στην Πάτρα, στην Καβάλα, αλλά και σε ανοιχτά θέατρα το περασμένο καλοκαίρι, «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» συνεχίζουν το ταξίδι τους – εκτός από την σκηνή του Άλφα.Ιδέα - και σε όλη την Ελλάδα.

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, μεγαλώνουν, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».

Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

Η ιστορία των «κάτω απ’ τ’ αστέρια» είναι γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, τρυφερότητα και απόρριψη, σύγκρουση και νοσταλγία. Είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Είναι η συνάντηση που χρωστούσε ο Νικολής στην Μένια και η Μένια στον Νικολή!

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

"Μέσα στα μάτια του κάτι σκοτεινό λαμπύριζε. Αλλά η κοιλιά μου, μέσα της, με γαργαλούσε. Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι κοιλιές δεν κάνουν λάθος.".

Info:

Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)
Παραστάσεις: 18,19,20 Ιανουαρίου 2019, στις 21:00
Διάρκεια: 70 λεπτά
Εισιτήρια: 15 € γενική είσοδος, 12 € ανέργων / φοιτητικό / ΑμεΑ
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία και viva

Γλασκώβη

Μία στιγμή, ένα στραβοπάτημα. Μία φωνή καταστρέφει ένα όνειρο. Μία σκέψη φιμώνεται από τον δυνατό ήχο ενός τραγουδιού. Ένα λεπτό αφανίζει μια ζωή. Τι προλαβαίνεις να κάνεις σε ένα βράδυ; Θα χωρέσεις σε μία βαλίτσα; Μπορείς να ζήσεις στο ίδιο δωμάτιο με ένα κουνούπι; Θα μιλήσεις επιτέλους; Άραγε είναι ικανή μία στιγμή να χωρέσει τόσες άλλες;

Ένα έργο για τη σχέση μητέρας – γιου, την ευτυχία, τη λήθη, τις προσδοκίες, τη συνήθεια και τις κοινωνικές συμβάσεις. Ο χώρος και ο χρόνος αφαιρούνται, παρασύροντας το θεατή σε μία αποκαλυπτική κατάδυση στο μυαλό των ηρώων.

Info:

Θέατρο Σοφούλη- Τραπεζούντος 5 & Σοφούλη
Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 21.15
Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό 8€ μειωμένο (φοιτητικό , ανέργων, ΑμεΑ, πολυτέκνων, με απόδειξη μέσων μεταφοράς –ταξί λεωφορείο)
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει πρόσβαση για ΑμεΑ.

Φιλονικία

Ποιος ξεκίνησε την απιστία στον έρωτα, ο άντρας ή η γυναίκα; Στο ερώτημα αυτό καλείται να απαντήσει η Φιλονικία του Μαριβώ, μέσα από ένα πείραμα. Τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, μεγαλώνουν εντελώς απομονωμένα από άλλους ανθρώπους και από τον έξω κόσμο. Μόνη τους ανθρώπινη επαφή, οι δύο ά-σχημοι παιδαγωγοί τους. Τώρα πια, στην ηλικία των δεκαοχτώ, φτάνει η στιγμή να βγουν από την απομόνωση και να συναντήσουν το ένα το άλλο. Από αυτήν την επαφή, οι τέσσερις «πρωτόπλαστοι» θα μάθουν πολλά. Θα ανακαλύψουν το «εγώ» και τον «άλλον», θα γνωρίσουν τη φιλία και τον έρωτα, τον ναρκισσισμό και τη ματαιοδοξία, την απώλεια και την απιστία. Θα πλουτίσουν σε εμπειρίες. Θα μάθουν όμως; Κι ο θεατής θα πάρει τελικά την απάντηση στο ερώτημα;

Info:

Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16
Παραστάσεις: Κάθε Παρασκευή – Σάββατο στις 21:30 & Κυριακή στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 14€ κανονικό | 12€ φοιτητών & άνω των 65 | 10€ ανέργων & ΑΜΕΑ
Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

TOC TOC

Ο Ομάρ Ταρίφ ή bill dab ή αλλιώς Βασίλης Δαμπάογλου το τρελό Παόκι απ’ την Θεσσαλονίκη, με ανανεωμένο πλατίνα μαλλί αλογοουρά, κατεβαίνει με το ταξί του στην Αθήνα, να συναντήσει το γιατρό! Ιδεοψυχαναγκασμός του η αριθμομανία.

Ο Φώτης Σταθάκης έρχεται με το σύνδρομό του, το «Jill de la Turret»…μπινελικώνει και γαυγίζει !!! Τα γαυγισματάκια του «βγαίνουν» σε καταστάσεις στρες, ο Φώτης είναι πολυτάλαντος και έχει εκατό ειδικότητες!

Η Κρητικιά Νίτσα Νοικοκυράκη με το βαλιτσάκι-οπλοστάσιό της καθαρίζει και απολυμαίνει ό,τι βρει μπροστά της και χτυπάει μικρόβια και ιούς ανελέητα!

Η Άννα Μαρία Κλεοπάτρα Μπιμπίκα, θεούσα πάντα, συνεχίζει να αρνείται ότι έρχεται στο γιατρό για την ίδια και τα τικ της, αλλά για μια φίλη, που δεν μπορεί να μετακινηθεί. Επικαλείται ακόμα όλους τους αγίους και τις ιδιότητες αυτών, ενώ όταν ακούει τα γαλλικά του «Ζαν Λουι» Φώτη, αρχίζει και τα ξόρκια!

Η Λαρισαία Λίλη Παπαγεωργοδημητρομανωλακίδη επαναλαμβάνει από την πρώτη στιγμή ό,τι λέει πάντα 2 φορές και “κάποιες φορές” επαναλαμβάνει την τελευταία λέξη ή συλλαβή. Σύνδρομό της η παλιλαλία!

Ο Μπάμπης Γραμμένος επιστρέφει με το μηχανάκι του… συνεχίζει να μην πατάει πάνω σε γραμμές αλλά, πλέον και να τραυλίζει, όταν τις βλέπει – θέμα μεγάλο έχει πια ακόμα και με τη συμμετρία!

Όλοι αυτοί, άγνωστοι μεταξύ τους, συναντώνται στον προθάλαμο του παγκοσμίου φήμης γιατρού, στις ικανότητες του οποίου έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για οριστική θεραπεία. Ο γιατρός όμως λείπει και, όπως συνεχώς ενημερώνει τους ασθενείς η βοηθός του, προσπαθεί να έλθει και όλο κοντεύει και όλο όμως αργεί.

Info:

Ράδιο Σίτυ, Παρασκευοπούλου 9
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 – 21:00
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 – 20:00

Εισιτήριο: 15 ευρώ

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Pocket orchestra: Βιβάλντι, 4 εποχές mini

Ευέλικτο πρόγραμμα μουσικής δωματίου, εργαστηριακού χαρακτήρα, για παιδιά 4-10 ετών κι ενήλικες.

Ένα ταξίδι στη μουσική, στις εποχές του χρόνου, στα συναισθήματα, στα χρώματα, στις μυρωδιές μέσω αφήγησης, δραστηριοτήτων ακρόασης και κίνησης, μουσικών παιχνιδιών και αυτοσχεδιασμών.

Συντελεστές:

Κουαρτέτο Εγχόρδων "xPAUSE"

Μιγκέλ Μιχαηλίδης, Σόλο βιολί

Ιωάννα Γεωργαντά, Αφήγηση

Info:

Αίθουσα Κ.Ο.Θ. 'Σόλων Μιχαηλίδης', Λεωφόρος Νίκης 73

Κυριακή 20/01/2019, στις 12:00

Juilliard String Quartet στο Μέγαρο Μουσικής

Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στον χώρο της κλασικής μουσικής παγκοσμίως, το Juilliard String Quartet, θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 20 Ιανουαρίου 2019. Η πόλη έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο να αναμένει με ανυπομονησία το μουσικό αυτό γεγονός, αφού πρώτο βιολί του κουαρτέτου έγινε πρόσφατα η Θεσσαλονικιά διακεκριμένη βιολονίστα Αρετή Ζούλα!

Το Juilliard String Quartet είναι το κουαρτέτο εγχόρδων της περίφημης μουσικής σχολής Τζούλιαρντ της Νέας Υόρκης, και τα μέλη του, που ανανεώνονται ανά διαστήματα, είναι πάντοτε καθηγητές της σχολής. Πρόκειται για ένα από τα πλέον διάσημα και θρυλικά κουαρτέτα, γράφοντας ιστορία εδώ και 72 χρόνια – κάτι συνηθισμένο ίσως για μεγάλη ορχήστρα αλλά σπάνιο για μικρό μουσικό σύνολο. Από το 1946, έτος της ίδρυσής του, με απαράμιλλη τέχνη και αστείρευτη ενέργεια εμπνέει συνεχώς το κοινό σε όλο τον κόσμο. Το Juilliard String Quartet είναι αφοσιωμένο στο κλασικό ρεπερτόριο, παράλληλα όμως έχει την αποστολή να προωθεί νέα έργα, σε έναν δυναμικό συνδυασμό του γνωστού με το τολμηρό. Κάθε συναυλία του είναι μια μοναδική εμπειρία, όπου τα τέσσερα μέλη του συνδυάζουν τη βαθιά κατανόηση, την απόλυτη δέσμευση και την αδιάκοπη εξερευνητική διάθεση για να μοιραστούν με τους ακροατές τα θαύματα του ρεπερτορίου των έργων για κουαρτέτα εγχόρδων.

Info:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Χώρος: Μ2 – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019, Έναρξη: 21:00

Τιμές εισιτηρίων: 25€, 20€, 12€, 10€ (μειωμένο)

Πάνος Μουζουράκης Live

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης, μετά από τρία ανατρεπτικά άλμπουμ, μία πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, και παράλληλα με τις εμφανίσεις του στον Σταυρό του Νότου, συνεχίζει τις εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα.

Ο Πάνος Μουζουράκης με την ξεχωριστή φωνή και σκηνική του παρουσία θα ερμηνεύσει τραγούδια δικά του, καθώς και πρωτότυπες έως και χιουμοριστικές διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια,που τον σημάδεψαν: ροκ, σουίνγκ, αγαπημένα ελληνικά τραγούδια σε εντελώς νέες εκδοχές,αλλά και κάποια από τα ολοκαίνουργια τραγούδια του «Χρυσό αυγό», «Στο Βάθος Κήπος», «Πόσες φορές», από το live άλμπουμ του « Πάνος στο γκαζόν», με τη ζωντανή ηχογράφηση από την συναυλία του στον κήπο του Μεγάρου.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών, που αποτελούν την μπάντα του, τον Δημήτρη Φροσύνη στο μπάσο, τον Μιχάλη Κατσαρό στα πλήκτρα, τον Γρηγόρη Ντάνη στην κιθάρα, τον Βαγγέλη Κοτζαμπάση στα τύμπανα και τον Ανδρέα Κουταλά στον ήχο.

Info:

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016
Fix Factory of Sound, 26ης Οκτωβρίου 15
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Εισιτήρια από: 10 ευρώ

Σπύρος Γραμμένος & Πάνος Φραγκιαδάκης στο Block 33

Ο Σπύρος Γραμμένος ο χοντρούλης, αυτός με τις τιράντες και ο Πάνος Φραγκιαδάκης ή Φράγκιας ή το δεύτερο συνθετικό από τους Χατζηφραγκέτα, βάζουν τα δυνατά τους, μαζεύουν τα κομμάτια τους και τραγουδάνε ο ένας στο πλευρό του άλλου. Καινούρια τραγούδια έχουν, παλιά τραγούδια έχουν, προβλήματα έχουν και όλα αυτά μαζί τα αδειάζουν στην σκηνή το Σάββατο 19 Ιανουαρίου στο Block 33!
Η καλύτερη στιγμή της παράστασης είναι εκεί που προσπαθώντας να βγάλουν σέλφι, μπλέκονται σε κάτι καλώδια και πέφτουν επάνω στα ντραμς. Η διάρκεια της παράστασης είναι περίπου όσο χρειάζεται.

Info:

Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Σάββατο 19 Ιανουαρίου

ENAΡΞΗ: 22.30, Οι πόρτες ανοίγουν: 21.30

Προπώληση, Ανέργων, Φοιτητικό 10 ευρώ, Ταμείο 12 ευρώ

Με την αγορά κάθε εισιτήριο καλέστε στο 2310.533.533 για την ακριβή κράτηση και θέση εαν το επιθυμείτε.

ΣΑΤΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ:

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης ανηφορίζει Θεσσαλονίκη

Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης φοράει το σικ τσαρούχι του Τσολιά και οργώνει πόλεις και χωριά της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου αναζητώντας την χαμένη ελπίδα
και παρουσιάζει το αχρείων δράμα: «Καθαρή εξόδιοc».
Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!
Special guest: Ελευθερία Πάτση

Μια μουσικό-σατιρική παράσταση πολιτικού λόγου και σατιρικού τραγουδιού.
Μια αντιφασιστική παράσταση πικρού μήκους και ύφους.
Μια κοινωνιολογική παράσταση με Λατινογενείς προ-εκστάσεις.
Χορός ελεύθερος! Γουρνοπούλα στη σούβλα! Ποτά δυναμίτης!
Ελάτε με ό,τι φοράτε!

Θα σερβιριστούν: τα κακώς κείμενα μέσα από ένα επιθεωρησιακό αθυρόστομο κείμενο.
Θα ακουστούν: παλιές μουσικές με νέους στίχους που έτυχαν «επικαιροποίησης» για λόγους απ-ντέητ.
Θα προβληθούν: βίντεο με πολιτικούς μεσσίες και πολιτικές δυσφημίσεις με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο-ΜΑΤ, Μπαλούρδο. «ΜΑΤ δηλαδή, όχι όπως λέμε σαγρέ ή γυαλιστερό, αστυνόμος ΜΑΤ».
Θα μοιραστούν: σφιχτές υψωμένες γροθιές.
Θα φαγωθούν: δακρυγόνα.

ΑΛΕΡΤ: Η παράσταση περιλαμβάνει αστεία σεξιστικά, ομοφοβικά, ξενοφοβικά, μικροβιοφοβικά (γιατί όχι;) και κυρίως αστεία για ό,τι την σπάει και για ό,τι βγάζουν σπυριά οι θιασώτες του ορθού πολιτικού λόγου.

«Καθαρή εξόδιοc»
Τσολιάς εν δε Τσόλια μπάντ!
Μια παράσταση λοξού πολιτικού λόγου!

Ιnfο:

Σάββατο 19 & 26 Ιανουαρίου
Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Προπωληση: 10€
Είσοδος: 12€
Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε ένα εντυπωσιακό show

Ο Τάκης Ζαχαράτος σας καλεί στο Vergina Theatro του Regency Casino Thessaloniki, στο πιο εντυπωσιακό show της καριέρας του, αφιερωμένο στη λατρεμένη του Θεσσαλονίκη, που της τραγουδά «Ζω για σένα».

Ελάτε στην πιο τρελή εορταστική σύνοδο κορυφής γέλιου, όπου συναντιούνται οι «ασυνάντητοι» & συνδυάζονται τα «ασυνδύαστα».

Ο Τάκης Ζαχαράτος ανακρίνει τον Πρωθυπουργό με τη βοήθεια της Έλλης Στάη και του Νίκου Χατζηνικολάου, ξεσκεπάζει το ερωτικό ειδύλλιο του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιονκ Ουν, κάνοντας έξαλλη τη Μελάνια, η οποία ψωνίζει πορτοκαλοχρυσορουμπινοκαυλοκοκκινοριγανί μπουχάρα από τη Μοιραράκη για να συνέλθει!

Η Βλαχοπούλου χαστουκίζει τη Μέρκελ, ο Ερντογάν τσαμπουκαλεύεται στη Βίκυ Καγιά και εκείνη με τη σειρά της τον απορρίπτει στο Next Top Model λέγοντας επιδεικτικά «από μένα είναι όχι»!

Ο Ντάνος από το Τατουάζ φλερτάρει τη Ζωζώ, η οποία τον σαγηνεύει με τα νάζια της!

Η Βουγιουκλάκη ξαναντύνεται Λίζα Πετροβασίλη στα χτυποκάρδια της καρδιάς μας και χορεύει τουίστ με μπλε ποδιά και τις ντίβες της Φίνος Φιλμ σε μεγάλα κέφια!

Ένα show επιστημονικής φαντασίας στο οποίο συναντιούνται o David Bowie με τον Μαζωνάκη, ο Σαμπάνης με το Βοσκόπουλο, η Amy Winehouse με το Χριστοδουλόπουλο, ο Μουζουράκης με τον Πανταζή, η Παπαρίζου με τη Μποφίλιου, το Next Top Model της Βουλής με το Voice, το Survivor με τις Οικογενειακές Ιστορίες! Η Lady Αντζελα με το μαστίγιό της θηριοδαμάζει & βάζει σε τάξη την εγχώρια showbiz ως η απόλυτη θηριοδαμάστρια! Να σέβεστε!

Info:

Vergina Theatro, Regency Casino Thessaloniki

Παραστάσεις: Σάββατο και Κυριακή 19 και 20 Ιανουαρίου 2019, στις 21:45

STAND UP COMEDY:

Stand up comedy με την Ήρα Κατσούδα

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει Βραδιές Stand up Comedy Show “Work in Progress” με την Ήρα Κατσούδα.

Μετά το επιτυχημένο Stand up comedy «Χωρίς Γλουτένη», η Ήρα Kατσούδα ετοιμάζει τη νέα σόλο της παράσταση και δοκιμάζει το νέο της υλικό.

Πολλές θεματολογίες, διαφορετικές οπτικές και πάνω από όλα καινούρια αστεία σας περιμένουν σε αυτή την βραδιά νέου υλικού.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου

Info:

Κινηματοθέατρο "Αλέξανδρος", Εθν. Αμύνης 1

Ώρα έναρξης των παραστάσεων: 21:30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ; ΠΑΜΕ!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος live στο Casper at Verykoko

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στα Λαδάδικα, στο "Casper at Verykoko", κάθε Κυριακή βράδυ, κάνοντας το δικό του live club πρόγραμμα.

Info:

Casper at Verykoko, Παγγαίου 11

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 22.00

Η απόλυτη μουσική συνάντηση στην Πύλη •Α•

Στη σκηνή της Πύλη •Α• (πρώην Πύλη Αξιού) το ετερόκλητο αλλά γοητευτικό σχήμα συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό της Θεσσαλονίκης με παλιές και νέες επιτυχίες.

Η Μαρινέλλα δίνει το σήμα, ο Κώστας Μακεδόνας παίρνει τη σκυτάλη και η πετυχημένη μουσική συνύπαρξη ολοκληρώνεται με τους Έλενα Παπαρίζου και αδελφούς Τσαχουρίδη.

Info:

Κάθε Σάββατο (βράδυ) και Κυριακή (απόγευμα)
Πύλη •Α• Γεωρ. Ανδρέου 15-19
RSV 2310553158 || 2310553198

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Club Vogue: Πέτρος Ιακωβίδης & STAN στο πλευρό της

«Club Vogue»… αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός της Θεσσαλονίκης και στη σκηνή του παραμένει και στις γιορτές η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου!

Έχοντας στις «αποσκευές» της το απόλυτο HIT της χρονιάς «Δεν με Αφορά» συναντά επί σκηνής τον Πέτρο Ιακωβίδη – με τον οποίο συνεχίζουν την επιτυχία που σημείωσαν μαζί στο «FANTASIA» – και τον STAN που έρχεται να σφραγίσει και επί σκηνής την πολυετή συνεργασία του με τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη αποκτούν άλλο νόημα, έχουν άρωμα «Club Vogue» και σίγουρα μας αφορά να τις ζήσουμε!

Info:

Club Vogue, 26ης Οκτωβρίου 23, Θεσσαλονίκη
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 2310550000 / 2310550300

Η Έλλη Κοκκίνου στο Markiz

Ακόμη μία Κυριακή που η εκρηκτική Έλλη Κοκκίνου έρχεται στο Markiz Bar για να ανεβάσει το θερμόμετρο στο κόκκινο!

Η αρχή έγινε και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη! Η Έλλη Κοκκίνου μας ξεσήκωσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα υπέροχο live με όλες τις μεγάλες της επτυχίες και πολλά αγαπημένα τραγούδια... Η αγαπημένη τραγουδίστρια δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και υποσχέθηκε μια βραδιά μαγική και όντως αυτό έγινε!

Ξεχωριστές Markiz βραδιές!

Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 23.30

Ναυάρχου Κουντουριώτου 6

Τηλ. Κρατήσεων: 694 570 0705

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, next top model, σταση εργασιας, mediterranean cosmos, εκδόσεις μεταίχμιο, σπύρος γραμμένος, block 33, david bowie, amy winehouse, οικογενειακες ιστοριες, ελλη κοκκινου, παιδια, θεατρο, workshop, cosmos, νέα, science, education, mit, mellon, info, χανθ, ροκ, σχολεια, δραση, coffee, συμμετοχή, μνήμη, ελλαδα, αθηνα, πατρα, καβαλα, καλοκαιρι, γιου, αμεα, bill, ταξι, τικ, orchestra, string, live, factory, block, ντραμς, μουσικη, δραμα, ματ, club, μερκελ, top, μπλε, φιλμ, david, bowie, amy, βουλη, voice, survivor, lady, αντζελα, showbiz, μπουζουκια, vogue, hit, fantasia, κινηση στους δρομους, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, δακρυγονα, τραπεζα της ανατολης, Καλή Χρονιά, μαρινελλα, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, τελος του κοσμου, Νικόλαος Κοπέρνικος, αλλαγη ωρας 2013, βουγιουκλακη, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, ξανα, κοινωνια, βλαχοπουλου, δυνατα, μνήμη, βιντεο, αλφα, αμεα, αυτοκινητο, αυλαια, γυναικα, εικονες, ζωα, ηθοποιοι, θαλασσα, θαυματα, θεμα, κιθαρα, κοντρα, ληθη, λυκος, μουσικη, μυρμηγκια, ονοματα, ονειρο, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, πυλη, ρουχα, σοσιαλισμος, τα νεα, τραγουδια, φιλια, χορος, χρωματα, ψεμα, ψεματα, vogue, αγαπη, αγορα, αλεπου, αλεξανδρα, αντζελα, αναμνησεις, αννα, απιστια, απωλεια, αρετη, αρωμα, αστεια, ατζεντα, αφηγηση, αφιερωμενο, αφορμη, βικυ, βικυ καγια, βιβλιο, βιρτζινια γουλφ, βοηθεια, βραδια, βραδυ, βρισκεται, γαλλικα, γεγονοτα, γεγονος, γελιο, γεωργιου, γινει, γινεται, γινονται, γεντι κουλε, γιου, γνωριμια, δασος, δευτερο, δευτερα, δυναμη, δικη, δειχνει, δωσει, δυναμικο, εγινε, ελενα, ευκαιρια, αιθουσα, ευρω, ευτυχια, υπαρχει, εκδόσεις μεταίχμιο, εκθεση, εκθεσεις, εκκινηση, ελευθερια, ελλη, ενεργεια, εργα, εποχη, εποχες, επιτυχια, ερντογαν, ερμης, ερχεται, ετων, ετος, ευθυνη, τεχνη, τεχνολογια, ζωη, ιδεα, ιδια, ιδιο, ηλικια, υποθεση, ηρωες, θεατρα, θεοδωριδου, ιδρυμα, φιλμ, ηχο, ηχογραφηση, καπιταλισμος, εκδοσεις, κυμα, κειμενο, κινηση, κυκλος, κυρια, κλεοπατρα, κοκκινου, κοπερνικος, κοστουμια, κοχυλια, λαγος, λαδαδικα, λαθος, λεωφορος, λειπει, λιζα, ληξη, λογο, ματια, ματ, ματαιοδοξια, μεγαρο μουσικης, μοιραρακη, μιχαηλιδης, μυστικο, μπλε, μικρο, μουσικα οργανα, μπορεις, μαρια, μυαλο, μυστικα, νατασα θεοδωριδου, νοημα, ντραμς, ομαδα, παντα, κοιλια, οικογενεια, ονομα, οχημα, παραμυθια, παιδι, παιδια, πεμπτη, πορτες, ποτα, προβληματα, προγραμματα, παρτυ, πρωινο, ραφτης, ροκ, σαββατο, σιγουρα, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, σκεψεις, σκιτσα, σωμα, σχολειο, τατουαζ, τοιχος, τικ, τιραντες, τραγουδιστρια, τρια, τυμπανα, φαντασια, φτανει, φλεμινγκ, φοντο, φωνη, φορα, χαθηκε, χανθ, χατζηνικολαου, χιουμορ, χρυση, χρονος, χρωμα, βιολι, ωρες, αγορια, amy, ανω κατω, bill, μποφιλιου, bowie, club, coffee, cosmos, david bowie, block, david, δωματιο, education, ελληνικα, εμφανισεις, factory, γκαφες, γιωργος παπαδοπουλος, hit, κειμενα, κηπο, κλωστη, κωστας, κυριακη, lady, λεξεις, mediterranean cosmos, mellon, μπροστα, workshop, ομαδες, orchestra, οργανα, ορχηστρα, παιχνιδι, πληροφοριες, ποδια, σαμπανης, σημα, σκηνη, σκηνικα, showbiz, σπύρος γραμμένος, σπυρος, string, survivor, ταξιδι, τρελο, τρωει, top, θελω να, θερμομετρο, υλικο, υπεροχο, βιωματα, βοηθος, ξεκινησε, voice
Τυχαία Θέματα