Όλα όσα μπορείτε να κάνετε αυτό το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αυτό που διανύουμε και όσοι έχουν την πολυτέλεια, θα απολαύσουν ένα τετραήμερο ξεκούρασης έως και την Πρωτομαγιά. Όσοι πάλι παραμείνουν στην πόλη αυτές τις ημέρες, αλλά και όσοι καταφτάσουν ως επισκέπτες, θα έχουν πολλές επιλογές διασκέδασης, από Street Foodfestival και περιπάτους στην πόλη, μέχρι θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες για όλα τα γούστα.

Διαβάστε όσα ξεχώρισε για σας το Thestival και κάνετε την επιλογή σας:

1ο Thessaloniki Street

Food Festival

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) παρουσιάζει το 1st Thessaloniki Street Food Festival το Σάββατο 29 & Κυριακή 30 Απριλίου, από τις 10 π.μ μέχρι και τις 10 μ.μ., στο νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Μια διήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου Thessaloniki Food Festival, το οποίο διοργανώνεται από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η ιδέα της δημιουργίας του 1st Thessaloniki Street Food Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια, την αγάπη για το φαγητό και φυσικά την ιστορία της Θεσσαλονίκης. Η γαστρονομική αναζήτηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη παράξενες γεύσεις, παλιές & νέες συνταγές και υλικά.

Μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών”, η οποία τα παλιότερα χρόνια υπήρξε κοιτίδα πολυπολιτισμικότητας και σήμερα την έχει διατηρήσει στις γεύσεις της. Μπαχάρια, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο. Από τις Ινδίες μέχρι την Αμερική, από τα Ευρωπαϊκά γλυκά μέχρι τα σούσι της Ασίας.

Μέσα από τις γεύσεις παρουσιάζεται η κοινή γευστική ταυτότητα, μαθαίνουμε το διαφορετικό και το ξένο. Για 2 μέρες στο Δημαρχείο θα στηθεί ένα «γευστικό» χωριό με διαφορετικές κουζίνες, αγορά με προϊόντα απ’ όλο το κόσμο, μουσική από DJs της πόλης, workshops για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά!

Ο μεγάλος περίπατος της γεύσης

Για μια ακόμη φορά ο Κωστής Ζαφειράκης στήνει μια γιορτή στις αγορές με εξαιρετικές γεύσεις και ιστορίες από την πόλη!

Πώς διαμορφώθηκε η κουζίνα της Θεσσαλονίκης; Ποιες ιστορίες κρύβονται πίσω από τις γεύσεις που αγαπάμε και πώς συνδέονται γαστρονομικά το χθες με το σήμερα;

Περπατάμε στο κέντρο της πόλης, στις αγορές Μοδιάνο, Καπάνι και Άθωνος και ανιχνεύουμε τη σύνθετη γαστρονομική ταυτότητα της πόλης. Συναντάμε τους ανθρώπους των αγορών, ακούμε τις ιστορίες τους, επισκεπτόμαστε προσεκτικά επιλεγμένους χώρους και καταστήματα και δοκιμάζουμε τα εξαιρετικά προϊόντα τους. Περπατάμε, γελάμε, πίνουμε, τρώμε και απολαμβάνουμε όσα συνδέονται με την ευχαρίστηση που προσφέρει το καλό φαγητό.

Κατά τη διάρκεια του περιπάτου μοιραζόμαστε μια πλούσια γευστική εμπειρία δοκιμάζοντας προϊόντα, ψάχνουμε τα σημεία όπου το παρελθόν συνδέεται γευστικά με το παρόν, το σπιτικό με το φαγητό του δρόμου χωρίς ποτέ να σταματάμε να ανιχνεύουμε τις νέες γαστρονομικές τάσεις.

Ιnfo:

Σάββατο 28 Απριλίου
Σημείο συνάντησης: Λουλουδάδικα (Βασ. Ηρακλείου με Κομνηνών)
Ώρα: 11.00
Συμμετοχή: 15 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: [email protected] & 6978186900 – 1

Flea Market στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 διοργανώνεται το Ανοιξιάτικο Flea Market στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Αγορά δεύτερων ευκαιριών! Βιβλία, Αντικείμενα τέχνης & χρηστικά. Παιχνίδια. Αντίκες & χειροτεχνήματα. Vintage 70ς, Aξεσουάρ, Ρούχα Επιλογής και πολλές ευκαιρίες για συλλέκτες!

Η καθιερωμένη διοργάνωση για την υποστήριξη του μουσείου θα λειτουργήσει από τις 11.00 έως τις 19.00.

Ιnfo:

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (Εγνατίας 154 εντός ΔΕΘ-Helexpo)
Σάββατο 28 – Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Ώρες: 11.00 – 19.00.

Κρήτη- Μακεδονία η μεγάλη συνάντηση

Η Θεσσαλονίκη θα γεμίσει για ακόμη μια φορά με αρώματα και γεύσεις κρητικές. Η Κρήτη ανεβαίνει στην πόλη, σε μία σπουδαία έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών. Μία γιορτή γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού!

Η Παγκρήτια Έκθεση «Κρήτη H Mεγάλη Συνάντηση – Τοπικές γεύσεις Ελλάδος, αποτελεί σημείο αναφοράς για την προβολή και την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με τη συμμετοχή κρητικών παραγωγών και επιχειρήσεων, στη συνέχεια όμως αγκαλιάστηκε και από παραγωγούς άλλων περιοχών της χώρας που θέλησαν μέσα στο πλαίσιο αυτό να προωθήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 12.

Στην διοργάνωση αυτή, σε μια προσπάθεια διευκόλυνσης της παρουσίας όσο γίνεται περισσότερων επιχειρήσεων και να ενισχυθεί το έργο των εκθετών, προβλέπεται μια χωροθέτηση δύο τομέων, δίνοντας την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να επιλέξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες, είτε τον τομέα του 9ημέρου ή του 4ημέρου.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: 28/4 έως 6/5

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ για όλα τα οχήματα. Οι ώρες λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα είναι από τις 10:30 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ, ενώ τις καθημερινές από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 21:30 το βράδυ.

Όταν ο Πουαρό συνάντησε την Αγκάθα

Μια Εξαφάνιση… Ένας Προδομένος Έρωτας…και…Ένας Δαιμόνιος Ντετέκτιβ… Μια φανταστική αστυνομική ιστορία, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, όταν η Αγκάθα Κρίστι- στα μέσα της δεκαετίας του 1920- ήταν μια νέα και πολλά υποσχόμενη συγγραφέας.

Ο Ηρακλής Πουαρό – ο πανέξυπνος ήρωας που εκείνη δημιούργησε και που αμέσως λατρεύτηκε από το κοινό – καλείται να λύσει τον πιο απίθανο γρίφο της καριέρας του.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στον Θεατράνθρωπο Αχιλλέα Ψαλτόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017, κυριολεκτικά, πάνω στο θεατρικό σανίδι, έχοντας προσφέρει, για πάνω από τριανταπέντε χρόνια, όλο του το είναι ως σκηνοθέτης, ηθοποιός, κριτικός θεάτρου και κινηματογράφου.

Ιnfo:

Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφ. Τάττη 3)

Σάββατο 28.4 στις 9:15μμ -Κυριακή 29/4 στις 8μμ

Κρατήσεις τηλεφωνικά στο 6972702870 (οι θεατές δεν θα ξεπερνούν τους 30)

Εισιτήρια: Κανονικό 10€, μειωμένο 7€

Life is fairytale

Η Γλύκα Στόιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με νέα σκηνοθεσία και ανανεωμένο κείμενο, το οποίο θα παρουσιαστεί και στα ελληνικά και στα αγγλικά — “Life Is A Fairytale” από 20 έως 29 Απριλίου, στη μικρή σκηνή του Θεάτρου Αθήναιον.

Η Κατερίνα θυμάται μια ζωή τον εαυτό της να είναι Στρίγγλα. Βασικά, σχεδόν όλες οι γυναίκες στην οικογένειά της ήταν στρίγγλες. Τώρα ήρθε επιτέλους η στιγμή να μιλήσει για την εμπειρία της πάνω στη Γη και τη συνεχή αναζήτησή της για έναν «πρίγκιπα». Η Κατερίνα αφηγείται την ιστορία του θανάτου της και θυμάται οικογενειακές ιστορίες που την έχουν στοιχειώσει. Το έργο “Life Is A Fairytale” είναι εμπνευσμένο από το Ημέρωμα της Στρίγγλας, το Λεωφορείον ο Πόθος, από προσωπικές και άλλες γυναικείες ιστορίες. Θα μπορέσει άραγε η Κατερίνα να λυτρώσει την ψυχή της μέσα από το ταξίδι της στον Κάτω Κόσμο;

Info:

Θέατρο Αθήναιον / Μικρή Σκηνή (Βασιλίσσης Όλγας 35)
Πρόγραμμα Παραστάσεων: Σάββατο 28/4 (ελληνικά) και Κυριακή 29/4 (αγγλικά)
Ώρα έναρξης: Σάββατο στις 21:00 και Κυριακή στις 20:00
Εισιτήρια: 12€ κανονικό, 10€ φοιτητικό/ανέργων, 8€ σύλλογοι / σχολές

Δον Κιχώτης

Σε μια εποχή όπου όλα αναθεωρούνται και επανατοποθετούνται, οι κωμικοτραγικές φιγούρες του Δον Κιχώτη και του Σάντσο Πάντσα είναι επίκαιρες όσο ποτέ. Η πορεία του Δον Κιχώτη, είναι η πορεία του ανθρώπου για την αναζήτηση της ψυχής του. Θυσιάζει το υλικό και πρόσκαιρο, για το πνευματικό και το αιώνιο. Ρωτάει ο Μιγκέλ ντε Ουναμούνο, ένας Ισπανός φιλόσοφος - συγγραφέας:
"Τι κληροδότησε ο Δον Κιχώτης στον πολιτισμό;"
"Τον δονκιχωτισμό" απαντά ο ίδιος. Έννοια στην οποία βασίστηκε η ομάδα και ο σκηνοθέτης για να δημιουργήσουν αυτή την παράσταση.

Info:

«ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ» του Μιχαήλ Θερβάντες
Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

Σάββατο 28 Απριλίου 2018 στις 18:00 και στις 21:00
Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 18:00 και στις 21:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90΄ (χωρίς διάλειμμα)

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικό: 12€
Φοιτητικό: 8€

Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα στο Θέατρο Τ

Με το βραβευμένο έργο του Ζοέλ Πομμερά «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» πραγματοποιεί τη νέα της εμφάνιση η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», στο Θέατρο Τ.

Αποτελούμενο από σύντομες σκηνές παλλόμενης ζωής, το έργο είναι ένα πολυφωνικό σχόλιο πάνω στην έννοια της αγάπης. Πίσω από τον παράξενο τίτλο του, κρύβονται στιγμιότυπα από τις σχέσεις των ανθρώπων, ιστορίες έρωτα και χωρισμού, που μιλούν με μελαγχολία, σκληρότητα, μεταφυσική διάθεση, αλλά και πολύ χιούμορ, για το αδιέξοδο της αγάπης.

Είναι τελικά ουτοπία η ερωτική αρμονία; Η αγάπη είναι τόσο ανέφικτη, όσο υπαινίσσεται ειρωνικά ο τίτλος; Και ποιον από τους ήρωες του έργου, αυτούς τους κωμικοτραγικούς πρωταγωνιστές της καθημερινότητας, να πιστέψουμε; Αυτόν που λέει: «Μα δεν υπάρχει αγάπη, είναι μια επινόηση, ένα παιχνίδι του μυαλού, ένα είδος αρρώστιας»; Ή εκείνον που βεβαιώνει: «Μα όχι, ήταν τέλεια όταν γνωριστήκαμε, ήταν σαν να ήμασταν δύο μισά που είχαν χαθεί και ξαναβρέθηκαν, ήταν σαν γιορτή»;

Επτά ηθοποιοί, παίζοντας ο καθένας πολλούς ρόλους, προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο αναπάντητο ερώτημα: Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη; Σύγχρονες παραλλαγές πάνω σε ένα αιώνιο θέμα, οι σκηνές του Πομμερά ταλαντεύονται ανάμεσα στην προσδοκία και τη διάψευση, τον κυνισμό και τον λυρισμό, το δράμα και την κωμωδία.

Ο Ζοέλ Πομμερά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» με το έργο του «Οι έμποροι» σε σκηνοθεσία Γιάννη Λεοντάρη, πρώτα στο θέατρο Αμαλία (2008) και κατόπιν στο Φεστιβάλ Αθηνών (2009). «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» πρωτοπαίχτηκε στο Παρίσι, στο θέατρο Οντεόν, το 2013. Πρώτη ελληνική παράσταση από το Θέατρο Τέχνης, το 2016, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη.

Info:

Θέατρο Τ (Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16)
Παραστάσεις έως 20 Μαΐου 2018, Παρασκευή – Σάββατο στις 21:30 και Κυριακή στις 20:00
Τιμές εισιτηρίων: 13€ κανονικό | 10€ μειωμένο (φοιτητών, ανέργων, ΑΜΕΑ)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333
Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήνετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ

Τα ορφανά

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει το έργο «Ορφανά» του Ντέννις Κέλλυ, του Ιρλανδού βραβευμένου συγγραφέα, πολυμεταφρασμένου και καταξιωμένου στην ελληνική θεατρική σκηνή, σε σκηνοθεσία Τάκη Τζαμαργιά.

Ο σημαντικός σκηνοθέτης με τη μακρόχρονη πορεία και προσφορά στο ελληνικό θέατρο ξεχώρισε με την παράσταση «Η τάξη μας» του Ταντέους Σλομποντζιάνεκ που σκηνοθέτησε για το Εθνικό Θέατρο και το Μίζερι του Στήβεν Κινγκ, που παίζεται με επιτυχία στο Ιλίσια – Βολανάκης. Ο Τάκης Τζαμαργιάς έρχεται στο ΚΘΒΕ με ένα εξίσου δυνατό και σύγχρονο κείμενο που εγείρει ερωτήματα, θέτει διλήμματα και προκαλεί προβληματισμούς σχετικά με τη βία και το ρατσισμό σήμερα.

Λίγα λόγια για το έργο

Ένα σπίτι. Μια οικογένεια. Ένα ζευγάρι: ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο αδερφός της. Τρεις άνθρωποι που μέχρι το τέλος του έργου θα ανακαλύψουν τι σημαίνει όριο και πώς ξεπερνιέται, πώς η γραμμή για το τι είναι μια δικαιολογημένη πράξη χαράζεται στην άμμο και σταδιακά σβήνει για να ξαναχαραχθεί όλο και πιο μακριά, πιο βαθιά, ώσπου δεν υπάρχει πλέον κανένα όριο ανάμεσα στη λογική και την παράνοια, τη μισαλλοδοξία και το έγκλημα. (από το κείμενο της Βίκυς Αγγελάκη - Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Θεατρολογίας, στο Πανεπιστήμιο του Reading, του Ηνωμένου Βασίλειου- που γράφτηκε ειδικά για το πρόγραμμα του ΚΘΒΕ.)

Το επίκαιρο και αινιγματικό έργο του Ντέννις Κέλλυ, μιας από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της σύγχρονης βρετανικής δραματουργίας, θριάμβευσε στο Φεστιβάλ Εδιμβούργου (βραβεία Fringe First και Herald Angel) το 2009 και ανέβηκε από τότε σε δεκάδες ευρωπαϊκές σκηνές φτάνοντας ως την Αυστραλία και το Χονγκ Κονγκ.

Info:

Σάββατο και Κυριακή στις 21.00

Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Εθν. Αμύνης 1

Η κατάρα της Ίρμα Βεπ

Μια απολαυστική σάτιρα που αντλεί από την κλασική δραματουργία,το μελόδραμα, την λογοτεχνία του φανταστικού, έως την παρωδία του κινηματογράφου των ταινιών τρόμου, «Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ», μετά από την επιτυχία που είχε στο θέατρο ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ανεβαίνει από 20 Απριλίου στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός), σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Φάνη Μουρατίδη.

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» είναι μια ιστορία πάθους και μυστηρίου με απίστευτες κωμικές ανατροπές. Το μεταφυσικό στοιχείο με την τραγική και ταυτόχρονα αστεία παρουσία του, οδηγεί στα άκρα τις έτσι κι αλλιώς ακραίες καταστάσεις των ηρώων της ιστορίας.
Το έργο είναι μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς που πέρα από την ενσάρκωση των ρόλων τους καλούνται να εναλλάσσουν με φρενήρεις ρυθμούς… πενήντα επτά αλλαγές κοστουμιών με ταχύτητα που αφήνει άναυδο τον θεατή.
Μια θεατρική περιπέτεια γέλιου, μεταφυσικής αγωνίας και ακραίου ερωτικού πάθους.

Info:

ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ, ΣΚΗΝΗ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ
Σάββατο: 18:00 & 21.15ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
20 € & ,15 € φοιτητικό
Κάθε Σάββατο βραδινή 20 € γενική είσοδος.

O φάρος

Μετά την μεγάλη επιτυχία του Πουπουλένιου και του Θεού της Σφαγής ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιλέγει και σκηνοθετεί, σε πανελλήνια πρεμιέρα, το συνταρακτικό θρίλερ – μαύρη κωμωδία του Κόνορ Μακφέρσον «Ο Φάρος», συμπρωταγωνιστώντας με τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, το Νίκο Ψαρρά και τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο.

Η υπόθεση

Παραμονή Χριστουγέννων, στο υπόγειο ενός σπιτιού, σ’ έναν παραθαλλάσιο οικισμό στα βόρεια του Δουβλίνου, ενώ έξω μαίνεται η καταιγίδα, τέσσερεις φίλοι κι ένας μυστηριώδης ξένος θα περάσουν τη νύχτα γιορτάζοντας με τον τρόπο που ξέρουν: παίζοντας χαρτιά και πίνοντας.

Ο Σάρκυ έχει επιστρέψει μετά από καιρό, για να προσέχει τον Ρίτσαρντ, τον μεγαλύτερο αδελφό του, που τυφλώθηκε πρόσφατα. Στη γιορτινή βραδιά είναι μαζί τους ο Ιβάν κι ο Νίκυ, φίλοι αδελφικοί, στο ποτό και τις αποτυχίες της ζωής. Κι ένας ακόμη απρόσκλητος επισκέπτης, ο κύριος Λόκχαρτ, που κανείς δεν τον γνωρίζει, ενώ εκείνος μοιάζει να γνωρίζει πολλά.

Ενώ η νύχτα βαθαίνει κι η καταιγίδα θριαμβεύει,οι πέντε άντρες θα παίξουν μέχρι το τέλος, ποντάροντας όλο και περισσότερα: μια πιθανότητα να ξεφύγουν απ’ το παρελθόν τους. Και μια τελευταία ευκαιρία να σώσουν την ψυχή τους.

Ιnfo:

Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθν. Αμύνης 2)

Έως 29 Απριλίου

Σάββατο 14/4 : 6.00 μμ & 9.15 μμ
Κυριακή 15/4 : 6.00μμ & 9.15 μμ
Τιμές εισιτήριων: 20 €,15 €

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος με δύο νέες παραστάσεις στο Club Mylos

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ανανεώνει την πετυχημένη του συνεργασία με την kazandb και τα Σάββατα 28 Απριλίου και 5 Μαΐου η σκηνή του «ΜΥΛΟΣ Club» θα γεμίσει με γέλιο!

Στην νέα stand up comedy παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου θα υπάρχει – όπως πάντα – πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν στην θάλασσα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Info:

Μύλος Club (Ανδρεου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία)
Σάββατο 28 Απριλίου και 5 Μαΐου 2018
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Προπώληση, Φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ: 8€
Ταμείο: 10€
Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν έχει ποτό καθώς και δεν εξασφαλίζει και θέση καθημένου
Τηλ κρατήσεων θέσεων καθημένων: 2310.510081, 6949950530

Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή στο Μπενσουσάν Χαν

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή στο Μπενσουσάν Χαν! Μία παράσταση βασισμένη στις δικές τους συνθέσεις.
Παλαιότερες αλλά και καινούργιες, ανέκδοτες συνθέσεις τους που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στο κοινό, καθώς και τραγούδια που αποτέλεσαν έμπνευσή τους.
Πατώντας γερά στην παγκόσμια παράδοση, την εξελίσσουν μέσα από το δικό τους ξεχωριστό πρίσμα γεννώντας ένα είδος αβάν γκαρντ, έθνικ καμπαρέ!

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή στο Μπενσουσάν Χαν, Eδέσσης 6.

Info:

Σάββατο 28 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ & 10 ευρώ φοιτητικό

Ο Απόστολος Ρίζος στη Μαύρη Τρύπα

Από το «Τι να θυμηθώ» και τη «Φυσαλίδα», στο «Σ΄αυτή τη χώρα» και το «Ντούρου-Ντούρου». Δεκαεφτά χρόνια δισκογραφίας και ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, θα είναι κοντά μας στη “Μαύρη Τρύπα”, στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 28 Απριλίου.

Με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών και τις ξεχωριστές του ερμηνείες συμπράττει μουσικά τα τελευταία χρόνια με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θοδωρή Κουέλη και παρουσιάζουν μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης που εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στον ακροατή.

Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου συναντούν τα πιο πρόσφατα από το νέο του ψηφιακό album με τίτλο ‘ΕΛΛΗΣ ΑΗ ΛΑΝΤ’, για να συνομιλήσουν άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Θοδωράκη, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Σουρή, τον Λειβαδίτη, τον Ρασούλη, τη Νικολακοπούλου, σε ένα μινιμαλιστικό μουσικό project μυσταγωγίας, όπου η ερμηνεία, το συναίσθημα και η ουσία των τραγουδιών έχουν τον πρώτο ρόλο.

Info:

Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (Βαίου 5, Πλατεία Μοριχόβου, Λαδάδικα)
Σάββατο 28 Απριλίου 2018
Προσέλευση: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 2310510081
Εισιτήριο θεάματος: 8€

Δημήτρης Ζερβουδάκης & Μελίνα Κανά στο Block 33

Όταν η αγάπη για τη μουσική γίνεται πηγή έμπνευσης, γεννιέται η δημιουργία, το όραμα, η χαρά, το σμίξιμο. Συστατικά που ένωσαν δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Μελίνα Κανά σε ένα κοινό αντάμωμα στον χρόνο και στον χώρο.

Μαζί στη σκηνή και μέσα από τα τραγούδια της μακροχρόνιας διαδρομής τους τραγούδια που έχουν αποτυπωθεί μέσα μας απλώνουν την πολύτιμη πραμάτεια τους, τους στίχους και τις μουσικές και εναλλάσσουν τον ρεαλισμό με την φαντασία, την ψυχαγωγία με την διασκέδαση.

Δύο καλλιτέχνες με συγγενικές μουσικές καταβολές και με το ίδιο πάθος για τη μουσική, ενώνονται φέτος σε έναν κοινό στόχο, τα τραγούδια να γίνουν σημείο συνάντησης τόσο για τους ίδιους, όσο και για μας που ταξιδεύουμε με τον ίδιο τρόπο… αντλώντας δύναμη και αισιοδοξία μέσα από τη μουσική.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ορθίων 11 ΕΥΡΩ
καθημένων 13 ΕΥΡΩ
τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό .

Μετά την αγορά εισιτηρίου καθήμενου να καλέσετε στο 2310.533.533
για την ακριβή κράτηση και θέση τραπεζιού

Info:

Σάββατο 28 Απριλίου

Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Έναρξη στις 22.30

Γεράσιμος Ανδρεάτος και Χρήστος Παπαδόπουλος στο Σεργιάνι

Aπολαύστε τον αγαπημένο ερμηνευτή Γεράσιμο Ανδρεάτο μαζί με τον δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Παπαδόπουλο για λίγες μόνο εμφανίσεις στη Μουσική Σκηνή «Ρεμπέτικο Σεργιάνι» στον Εύοσμο.

- Σάββατο 28 Απριλίου 2018 – Ώρα 22:30
- Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30
- Σάββατο 5 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30
- Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30
- Σάββατο 12 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30
- Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30
- Σάββατο 19 Μαΐου 2018 – Ώρα 22:30

Info:

Σεργιάνι, Έυοσμος, Πλάτωνος 64 :

Kρατήσεις στο 2310703535

Χρήστος Νικολόπουλος και Πίτσα Παπαδοπούλου στην Αποθήκη του Μύλου

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού συναντιούνται!

Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρούν με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η υπέροχη Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν το στοίχημα της επιτυχίας.

Χρήστος Νικολόπουλος, 0 μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου , η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία… θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού χαρακτηρίζεται ως μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Το πρόγραμμα συνοδεύει 6μελής ορχήστρα με άριστους μουσικούς.Ενα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι .

Info:

Μύλος Αποθήκη (Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχη Σφαγεία)
Σάββατα 28 Απριλίου και 5 Μαιου 2018
Έναρξη: 23:00
Τηλ κρατήσεων: 2310.510081, 6949950530, 6974162730
Ποτό, κρασί, μπύρα στο μπαρ: 15€
Μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα: 75€, 85€
Φιάλη αλκοόλ απλή στα 4 άτομα: 150€, special: 170€

Η Λένα Παπαδοπούλου στο ROOM 63

Η Λένα Παπαδοπούλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο αγαπημένο δωμάτιο της πόλης, το ROOM 63.

Kάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Μαζί της ο ανερχόμενος Βασίλης Δήμου, η Βάγια Λάμπρου και ο Dj Anestis Menexes.

Info:

Τελευταία Σάββατα 28 Απριλίου και 5 και 12 Μαΐου

ROOM 63, Λ.Νίκης 63

Τηλέφωνο κρατήσεων:2310 254560

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Club Vogue

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έβαλε φωτιά στα βράδια της Θεσσαλονίκης!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής χάρισε στο κοινό βραδιές και ξημερώματα άνευ προηγουμένου στο Club Vogue.

Τελευταία νύχτα που.. δίνει δικαιώματα, το Σάββατο 28 Απριλίου.

Info:

Μεγάλο Φινάλε το Σάββατο 28 Απριλίου

ClubVogue, 26ης Οκτωβρίου 23

Τηλέφωνα : 2310 550000 και 2310 550300

Νότης Σφακιανάκης - Πέγκυ Ζήνα στην Πύλη Αξιού Live Clubbing

Η Πύλη Αξιού επέστρεψε ανανεωμένη και υποδέχτηκε την απόλυτη μουσική συνεργασία της χρονιάς: Νότης Σφακιανάκης - Πέγκυ Ζήνα!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η Θεσσαλονίκη ζει μαγικές βραδιές!

Συμμετέχουν η ΕΛΠΙΔΑ και ο ΒΟ!

Info:

Πύλη Αξιού Live Clubbing, Ανδρέου Γεωργίου 9, Σφαγεία Θεσ/νικης.

Κάθε Παρασκευή - Σάββατο

Κρατησεις: 2310553158

Ο Θέμης Αδαμαντίδης στο Voice live stage

Το Voice live stage φιλοξενεί τον Θέμη Αδαμαντίδη κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Το Voice στην Θεσσαλονίκη έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες.

Μαζί του ο Ανδρέας Στάμος και η Χριστίνα Κολέτσα.

Info:

Σάββατο 28 Απριλίου

Voice Live Stage, Φρίξου 6

Τηλέφωνο κρατήσεων kratisionline.gr: 2312202383 , 6936971336 (Δωρεάν κλήση Viber και whatsapp)

Κυριακάτικο Πρωινό με το Τρίο Τιμής Ένεκεν

Τα Κυριακάτικα Πρωινά της Κ.Ο.Θ. συνεχίζονται με το γνωστό τρίο ‘Τιμής Ένεκεν’ και τους φίλους τους, σε ένα πρόγραμμα με πρωτότυπες συνθέσεις του Αλέξανδρου Χασιώτη ενορχηστρωμένες για φλάουτο, βιολί, τσέλο, κλασική κιθάρα και κρουστά, που αντανακλούν τα συναισθήματα και τους ήχους της σημαντικότερης περιόδου στη ζωή ενός ζευγαριού.

Το τρίο αποτελείται από τους Γεωργία Πετμεζά (βιολοντσέλο), Δημήτρη Βίττη (κρουστά) και τον Αλέξανδρο Χασιώτη (σύνθεση, ενορχήστρωση, κλασική κιθάρα) και για τη συναυλία αυτή θα προστεθούν στην παρέα τους οι Λευτέρης Αδαμόπουλος (βιολί) και Κώστας Σακαρέλης (όμποε). Φιλική συμμετοχή ο Γιάννης Δαμιανίδης (πιάνο).

Info:

Αίθουσα Συναυλιών Κ.Ο.Θ. ‘Σόλων Μιχαηλίδης’
Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Ώρα 12:00
Τιμές εισιτηρίων: 10€
Μειωμένο: 5 € (ισχύει για μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές ωδείων)

Ξεναγήσεις στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

To Mακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης οργανώνει σειρά ξεναγήσεων στην περιοδική έκθεση για το κοινό που θα πραγματοποιηθούν κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες στην έκθεση «Συμφωνία σε 20 μέρη. Σύγχρονα έργα από τις συλλογές του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης και του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης», την οποία συνδιοργανώνουν τα δύο μουσεία και εγκαινιάστηκε στις 16 Φεβρουαρίου του 2018.

Μέσα από 20 ενότητες, η έκθεση προτείνει μια πρώτη συμπαράθεση έργων και καλλιτεχνών των δύο συλλογών, η οποία δημιουργεί νέους συσχετισμούς και ερμηνείες. Το ιστορικό κομμάτι έργων και καλλιτεχνών που παρουσιάζεται, συμπληρώνεται από νέες διασυνδέσεις και οπτικές γωνίες που εμπλουτίζουν το τοπίο της σύγχρονης τέχνης και αναδεικνύουν όψεις σημερινών προβληματισμών, καλλιτεχνικών, κοινωνικών, πολιτικών.

Η έκθεση που συνδιοργανώνουν τα δύο μουσεία περιλαμβάνει σχεδόν 200 καλλιτέχνες, ενώ ανοίγει την προοπτική επόμενων εκθέσεων, ώστε να παρουσιαστεί σταδιακά το σύνολο των συλλογών και των καλλιτεχνών που εμπλουτίζουν τις συλλογές. Μέσα από 20 ενότητες, εκτίθεται ένα ιστορικό κομμάτι έργων και καλλιτεχνών, το οποίο συμπληρώνεται από νέες διασυνδέσεις και οπτικές γωνίες, που εμπλουτίζουν το τοπίο της σύγχρονης τέχνης και αναδεικνύουν όψεις σημερινών προβληματισμών, καλλιτεχνικών, κοινωνικών, πολιτικών.

Η Συλλογή του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ) είναι η καρδιά του Μουσείου και περιλαμβάνει περισσότερα από 2300 έργα. Το ΜΜΣΤ ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70, ως αποτέλεσμα μιας συνολικής συνείδησης και προσπάθειας που κατέβαλε μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Ιόλα. Ο διεθνώς γνωστός γκαλερίστας και συλλέκτης συγκέντρωσε ένα σύνολο έργων συγχρόνων δημιουργών, Ελλήνων και ξένων, με την πρόθεση να καλύψει ένα ουσιαστικό κενό που άφηναν οι υπόλοιποι καλλιτεχνικοί θεσμοί στην Ελλάδα.

Η Συλλογή σύγχρονων έργων του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΚΜΣΤ) ξεπερνά τα 900 έργα σύγχρονης τέχνης –έργα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μέσων: ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, βίντεο, εγκαταστάσεις, φωτογραφία. Υπάρχει, ακόμη, ένας σημαντικός αριθμός βιντεοσκοπημένων περφόρμανς. Η συντριπτική πλειοψηφία τους προέρχονται από δωρεές καλλιτεχνών, οι οποίοι παρουσίασαν τη δουλειά τους σε ατομικές εκθέσεις ή συμμετείχαν σε μεγάλες θεματικές εκθέσεις ή διεθνείς διοργανώσεις του Μουσείου.

Info:

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν: Κυριακή 29/04, στις 12:00

Για τη συμμετοχή του κοινού δεν απαιτείται προκράτηση, αρκεί το εισιτήριο για το μουσείο (2 € – 4 €).

Ειδικά για το ενήλικο κοινό, πραγματοποιούνται ξεναγήσεις σε ομάδες 10+ ατόμων κατόπιν ραντεβού.

Οι Μήνες του Μικρού Βορρά

Η μουσική-θεατρική παράσταση του Μικρού Βορρά «ΟΙ ΜΗΝΕΣ», που λατρεύτηκε από τους μικρούς θεατρόφιλους, επιστρέφει για μία μόνο ημέρα στις 22 Απριλίου και 6 Μαΐου και ώρα 12:00 μ.μ., στο θέατρο Αυλαία.

Μία ξεχωριστή θεατρική εμπειρία για κάθε παιδί από 3 ετών και άνω, γεμάτη ζωντάνια και παιχνίδι, που υπόσχεται να σας συναρπάσει!

Λίγα λόγια για το έργο:

Με οδηγό το παραμύθι «η κυρά-Καλή και οι δώδεκα μήνες», ξεκινάμε ένα μοναδικό ταξίδι εξερεύνησης! Θα ανακαλύψουμε τους θησαυρούς που κρύβει στο μπαούλο του ο γέρο-χρόνος και που κάθε ένας από τους μήνες του μας προσφέρει απλόχερα!

Οι φίλοι του Μικρού Βορρά έχουν την ευκαιρία να γίνουν όχι μόνο συνταξιδιώτες αλλά και πρωταγωνιστές στο εγχείρημά μας αυτό αναβιώνοντας χορούς, παιχνίδια, τραγούδια και έθιμα της λαϊκής μας παράδοσης.

Το ρυθμό κρατούν γνωστά αλλά και αυτοσχέδια μουσικά όργανα σε συνδυασμό με τη μαγευτική φωνή της Αφροδίτης Νικολιουδάκη.

Κάθε παράσταση είναι αφιερωμένη και σε ένα διαφορετικό «γιο» του γέρο-Χρόνου, ανάλογα με τον μήνα που διανύουμε, με στόχο την ψυχαγωγία των μικρών θεατών αλλά και τη γνωριμίας τους με τη λαογραφία και τη ντοπιολαλιά.

Info:

Θέατρο Αυλαία (Διαλέττη 7)
Από 22 Απριλίου και 6 Μαΐου
Ώρα: 12.00

«Ελίζα» στο Βασιλικό Θέατρο

Η Παιδική Σκηνή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την αριστουργηματική «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου, στο Βασιλικό Θέατρο από την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.
Η πιο συναρπαστική και γοητευτική ιστορία αγάπης για ένα κορίτσι αλλιώτικο από τα άλλα. Ένα κορίτσι έξυπνο, γενναίο, πεισματάρικο, δυναμικό, ένα κορίτσι που δεν φοβάται να περιμένει και να αγαπάει. Ένα κορίτσι που αγωνίζεται για τα πιστεύω της και τον έρωτά της. Ένας καπετάνιος γένους θηλυκού. Ένας άντρας με κίτρινο σκουφί. Μια κερασιά. Ένας παπαγάλος. Ένα τρελό πλήρωμα από άντρες. Η περιπέτεια αρχίζει και έχει όνομα: Ελίζα!

Κύρια χαρακτηριστικά της πρωταγωνίστριας, αυτά που μαθαίνουμε από μικρά παιδιά… την πίστη στη φιλία, στη ζωή και στην αλήθεια!

Με φόντο την ελισαβετιανή εποχή, ένα μπουλούκι ηθοποιών που ξεκόλλησαν θαρρείς από σελίδες κάποιου κόμικ αποφασίζει να ανεβάσει, σε πείσμα όλων των τεχνικών δυσκολιών που θα συναντήσει και με την αμέριστη βοήθεια του υποβολέα που εκτελεί και χρέη σκηνοθέτη, μία παράσταση για το τι σημαίνει να κουβαλά κανείς μέσα του την πίστη: την πίστη στη φιλία, στη ζωή, στην αλήθεια του, την πίστη σε έναν ατόφιο έρωτα ακόμα και όταν το μόνο που έχεις για να εξακολουθείς να ελπίζεις είναι ένας κίτρινος σκούφος, ένα δαχτυλίδι από αυτά που βρίσκει κανείς στα πανηγύρια, ένα μενταγιόν, μια κερασιά και ένας πράσινος παπαγάλος.
Φώτα! Μουσική! Σπαθογραφίες!
Σαλπάρουμε για την Ελίζα!

Info:

«ΕΛΙΖΑ» της Ξένιας Καλογεροπούλου
Βασιλικό Θέατρο, πλατεία Λευκού Πύργου
Παραστάσεις για το κοινό: Κάθε Κυριακή 11:00

Make a wish- Παγκόσμια ημέρα ευχής

Την Κυριακή 29 Απριλίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Μέρα Ευχής, την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής παγκοσμίως, του μικρού Chris το 1980. Η Ευχή που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, 38 χρόνια πριν.

Στo πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής του 2018 θα φωταγωγήσουμε μπλε τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία και θα πραγματοποιηθεί περίπατος (Walk for Wishes) με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και τερματισμό τις Ομπρέλες. Ένας περίπατος με στόχο την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες. Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να περπατήσετε μαζί μας με μοναδικό σκοπό να φέρουμε περισσότερα παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, πιο κοντά στο όνειρό τους, συνδράμοντας έτσι στην προσπάθειά τους να βγούνε νικητές από τον αγώνα που δίνουν με την αρρώστια τους.

Σας καλούμε να περπατήσετε στα βήματα της πρώτης Ευχής.

Info:

Ομπρέλες Ζογγολόπουλου, Νέα Παραλία
Κυριακή 29 Απριλίου 2018
Εισφορά συμμετοχής 4€

Ο Ηλίας Καμπακάκης στο Χρώμα

Η σχέση τους μετράει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

Η φωνή του μας ταξιδεύει!

Η επιστροφή του είναι γεγονός!

Ο Ηλίας Καμπακάκης σας περιμένει κάθε Κυριακή στο Χρώμα Μπάρ!

Info:

Κυριακή 29 Απριλίου

Χρώμα Μπαρ, Αδριανουπόλεως 3

Τηλ. 693 846 8920

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, οικογενειακες ιστοριες, δον κιχώτης, χονγκ κονγκ, μονη λαζαριστων, για μας, χριστινα κολετσα, πρωτομαγια, food, black, radio, berlin, festival, djs, market, flea, vintage, κρητη, συμμετοχή, νέα, ηρακλης, θεατρο, info, κορεα, εμφάνιση, δραμα, ελλαδα, αθηνα, μαΐου, προσφορες, κινγκ, κθβε, διλήμματα, σημαίνει, μισαλλοδοξία, fringe, angel, βεπ, σκηνη, club, αμεα, project, block, εισιτήρια, νικολοπουλος, πιτσα, room, vogue, live, ελπιδα, voice, stage, μμστ, κμστ, μπλε, κινηση στους δρομους, βιβλια, ΔΕΘ, Κορμός Χριστουγέννων, νοτης σφακιανακης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, εισφορα αλληλεγγυης, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, κοινωνικος τουρισμος, φωτια, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, γιορτη σημερα, ελενη, τι σημαινει, το στοιχημα, βιντεο, αμεα, αυστραλια, αυτοκινητο, αυλαια, γλυκα, γυναικα, γωνιες, δουλεια, δωρεαν, εθνικο θεατρο, ζερβουδακης, ζηνα, ζωγραφικη, ηθοποιοι, ηθοποιος, θαλασσα, θεμα, θριλερ, ιβαν, ιλισια, κθβε, κιθαρα, μμστ, μουσικη, ονειρο, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, πυλη, ρουχα, σωκρατης, τραγουδια, φεστιβαλ αθηνων, φιλια, φωτογραφια, ωρα, fringe, radio, vogue, αγαπη, αγορα, αδαμαντιδης, αδαμοπουλος, αθηναιον, αισιοδοξια, αλκοολ, αμαλια, αμερικη, αρρωστια, αρωματα, ασθενειες, αστεια, αχιλλεα, βαγια, εβδομαδες, βοηθεια, βορεια, βραδια, βραδυ, βρισκεται, φαγητο, γεγονοτα, γεωργια, γεωργιου, γινεται, δυναμη, δυνατοτητα, διλήμματα, δωδεκα, δον κιχώτης, δυναμικο, εγχειρημα, εθιμα, ευκαιρια, ευρω, υπαρχει, εισιτήρια, εκθεση, εκθεσεις, ελπιδα, εμπνευση, εννοια, εργα, εμφάνιση, εποχη, επτα, επιτυχια, ερχεται, ετων, ευοσμος, ευοσμο, εφυγε, εξυπνο, ζαφειρακης, ζωη, ζωης, ιδεα, ιδια, ιδιο, ειδος, ηρωες, ιστορικο, κερασια, κειμενο, κοιτιδα, κουζινα, κυρια, κινγκ, κουζινες, κρασι, κρατικο, κολετσα, κωμωδια, λενα παπαδοπουλου, λογια, λογοτεχνια, μαΐου, μακεδονια, μακρια, μεγαρο μουσικης, μηνες, μισαλλοδοξία, μπλε, μονη λαζαριστων, μουσικα οργανα, μπυρα, νικο, νυχτα, ξημερωματα, ομαδα, παντα, ουτοπια, οικογενεια, ομπρελες, ονομα, οραμα, ουσιαστικο, ουσια, οχηματα, παιδι, παιδια, παθος, παπακωνσταντινου, παρισι, πεγκυ ζηνα, πηγη, πιστη, πεισμα, ποιοτητα, ποθος, πορτες, πρισμα, πρωταγωνιστες, πρωινο, πρωι, ψυχη, πυλη αξιου, ραντεβου, ρεσιταλ, ρολο, σατιρα, σαββατο, σελιδες, συνεχεια, σειρα, συμμετοχή, σκηνες, σκηνοθεσια, σπιτι, στα ακρα, συγχρονο, συλλογοι, σφαγεια, ταυτοτητα, ταξιδια, τι ειναι, τμημα, τσιμεντο, φαντασια, φεστιβαλ, φυσικα, φλαουτο, φλεμινγκ, φοντο, φωνη, φορα, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χρηστος, χριστινα, χονγκ κονγκ, χρονος, χρωμα, χαρα, ψηφιακο, βιολι, κωνσταντινος, ωρες, αντρες, αγορες, βηματα, black, club, δαχτυλιδι, δικαιωματα, djs, block, δωματιο, ειδη, ελληνικα, εμφανισεις, εθνικο, food, festival, φιλοι, flea, γελαμε, γευσεις, για μας, γιορτη, ηρωας, project, κληση, κομματι, καρδια, κρητικες, ξενος, κωστας, κυριακη, μια φορα, μοιαζει, market, room, ομαδες, οψεις, οργανα, ορχηστρα, παιχνιδι, ποδια, ποτο, πουαρο, ριζος, σημαίνει, σκηνη, stage, ταξιδι, τρελο, υλικα, υλικο, υπεροχη, vintage, ξεκινησε, voice, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα