Οικολόγοι Πράσινοι: Διαψεύδουμε την αναφορά του Αλ. Τσίπρα για εκλογική συμπόρευσή με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδουν τα όσα ο Αλέξης Τσίπρας περί συμπόρευσης στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, εξέδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Υπενθυμίζεται πως κατά την ομιλία του στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας, ο κ. Τσίπρας

αναφέρθηκε στην παρουσία του Γιάννη Τσιρώνη από τους Οικολόγους και έκανε λόγο για εκλογική συμπόρευση.

Στην ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι Πράσινοι διαψεύδουν την εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τονίζουν πως "αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ διαψεύδουν σχετικά με τη στάση τους στις ερχόμενες εκλογές

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ είναι υποχρεωμένοι να διαψεύσουν την αναφορά για εκλογική συμπόρευσή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες πρόωρες εκλογές, η οποία έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 27/5, στη σύσκεψη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας από τον Πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποφασίζουν βάσει καταστατικού με εκλογικό συνέδριο για τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες.

Το εκλογικό συνέδριο θα προκηρυχθεί και θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα. Και είναι αυτό που θα αποφασίσει για την στάση του κόμματος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στις επόμενες εκλογές
Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ".

Keywords
Τυχαία Θέματα