Οικογενειακή υπόθεση ο αθλητισμός στο 1ο Family Run Θεσσαλονίκης

Η εκκίνηση δόθηκε και το 1ο Family Run στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε αργά το απόγευμα της Κυριακής, από τον Κήπο της Μεσογείου και τον Κήπο των Γλυπτών της Νέας Παραλίας, ακριβώς απέναντι από τους ναυταθλητικούς ομίλους.

Απ' ότι φαίνεται ο αθλητισμός έγινε οικογενειακή υπόθεση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης,

όπου γονείς όλων των ηλικιών μαζί με τα παιδάκια τους φόρεσαν το μεγαλύτερο χαμόγελό τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου 1,5 χιλ.

Οι δρομείς έδειχναν ανυπόμονοι πριν την εκκίνηση και παράλληλα το διασκέδαζαν όσο περισσότερο μπορούσαν με τη συνοδεία μουσικής, που έπαιζε τα πιο γνωστά ξένα δυναμικά hits, παραγκωνίζοντας οποιοδήποτε αίσθημα ανταγωνισμού.

Η κορδέλα του τερματισμού του 1ου Family Run Θεσσαλονίκης ήταν στις "Ομπρέλες" του κ. Ζογγολόπουλου επίσης στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, όπου αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στο σημείο για να συγχαρούν τους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

Καθ'όλη τη διάρκεια της διαδρομής υπήρχε κόσμος που απολάμβανε τη βόλτα του στην παραλία και ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες με χειροκροτήματα και ζητωκραυγές.

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με το "Family Fun", μια ανοικτή μουσική εκδήλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δράση αθλητισμού:

Keywords
Τυχαία Θέματα