Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης

Δύο νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Σήμερα επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη το Baywatch, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον και τον Ζακ Έφρον. Θα καταφέρει η καλύτερη ομάδα ναυαγοσωστών να σώσει την παραλία της; Πρεμιέρα σήμερα κάνει και η ξεκαρδιστική ταινία του απολαυστικού όπως πάντα Ζαν Ρενό.

To thestival.gr σας παρουσιάζει τις ταινίες που κάνουν

πρεμιέρα σήμερα 1 Ιουνίου:

Baywatch

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Ντουέιν Τζόνσον) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι (Ζακ Έφρον). Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΕΘ ΓΚΟΡΝΤΟΝ

Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΜΠΕΡΚ & ΝΤΑΓΛΑΣ ΣΟΥΑΡΤΖ

Ηθοποιοί: ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΑΛΕΞΑΝΤΡΑ ΝΤΑΝΤΑΡΙΟ, ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΠΡΙΓΙΑΝΚΑ ΤΣΟΠΡΑ, ΚΕΛΙ ΡΟΡΜΠΑΚ

Διάρκεια: 116 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Mes Tresors - Για Όνομα του Θεού!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Ζαν Ρενό είναι απολαυστικός, σε αυτή την ξεκαρδιστική κωμωδία όπου τα μπερδέματα, οι γκάφες και τα σκηνικά απείρου κάλλους, κλέβουν την παράσταση!

Η Καρόλ είναι μία εσωστρεφής ειδικός εφαρμογών πληροφορικής, που ακόμα ζει με τη μητέρα της. Η Καρολίν είναι μία αυθάδης κλέφτρα που συχνάζει στα πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας. Οι δύο νεαρές γυναίκες δε γνωρίζουν η μία την άλλη, ούτε έχουν τίποτα κοινό. Τίποτα, επειδή ο πατέρας τους έφυγε πριν τη γέννηση τους, και δεν τον είδαν ξανά ποτέ. Μέχρι τη στιγμή που ο Πατρίκ… εμφανίζεται και πάλι! Ο διεθνώς καταζητούμενος κλέφτης βρίσκεται στα τελευταία του και αποφασίζει να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τις κόρες του, συναντώντας τις για ένα κοινό σκοπό: την κλοπή ενός βιολιού Στραντιβάριους, αξίας 15.000.000 δολαρίων. Ανάμεσα σε γκάφες, τον ερασιτεχνισμό και τους διαπληκτισμούς μεταξύ τον κορών του, ο Πατρίκ θα αντιληφθεί πως αυτή του η επιστροφή είναι κάθε άλλο παρά εύκολη…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΑΣΚΑΛ ΜΠΟΥΡΝΤΙΟ

Σενάριο: ΚΑΡΟΛ ΖΙΑΚΟΜΠΙ, ΜΙΣΕΛ ΖΙΑΚΟΜΠΙ, ΖΙΛΕΙΤ ΣΑΛΕ & ΦΑΜΠΙΕΝ ΣΟΥΑΡΕΣ

Ηθοποιοί: ΖΑΝ ΡΕΝΟ, ΡΙΜ ΚΕΡΙΣΙ, ΚΑΜΙΛ ΣΑΜΟΥ, ΜΠΡΟΥΝΟ ΣΑΝΤΣΕΣ, ΠΑΣΚΑΛ ΝΤΕΜΟΛΟ

Διάρκεια: 91 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα