Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερες νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα και το Σάββατο στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), έρχονται «O Ant-Man και η Σφήκα», ένα καινούργιο κεφάλαιο με υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν. Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες

των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας.

Πρεμιέρα κάνει και η "Απαγωγή" ένα αγωνιώδες θρίλερ που αντανακλά τον σημερινό κόσμο. Η Πατρίτσια ντε Λούκας (Μπλάνκα Πορτίγιο), μία κορυφαία δικηγόρος, βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος.

Από σήμερα μπορείτε να δείτε και το "Έτσι Είναι η Ζωή", μια γαλλική κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Μαξ, ο οποίος έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι, ωστόσο σε αυτό όλα θα πάνε στραβά!

Τέλος για τους μικρούς σινεφίλ πρεμιέρα κάνει το Σάββατο, το "Ξενοδοχείο για Τέρατα", το οποίο πάει διακοπές.

Ant-Man and the Wasp - O Ant-Man και η Σφήκα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU), έρχονται «O Ant-Man και η Σφήκα», ένα καινούργιο κεφάλαιο με υπερήρωες που έχουν την ασύλληπτη ικανότητα να μικραίνουν. Μετά το τέλος του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στην Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΕΪΤΟΝ ΡΙΝΤ

Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΑΚΕΝΑ

Ηθοποιοί: ΠΟΛ ΡΑΝΤ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ, ΧΑΝΑ ΤΖΟΝ-ΚΑΜΕΝ

Διάρκεια: 118 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2018

Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Secuestro - Απαγωγή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η Πατρίτσια ντε Λούκας (Μπλάνκα Πορτίγιο), μία κορυφαία δικηγόρος, βλέπει τη ζωή της να μετατρέπεται σε εφιάλτη, όταν ο κωφάλαλος γιος της Βίκτορ εξαφανίζεται από το σχολείο χωρίς κανένα ίχνος. Λίγες ώρες μετά, το παιδί εμφανίζεται γεμάτο μώλωπες και καταϊδρωμένο, ισχυριζόμενο πως το απήγαγε ένας άντρας, από τα χέρια του οποίου κατάφερε να δραπετεύσει. Η αστυνομία κινητοποιείται και αφού δείξει φωτογραφίες υπόπτων στον μικρό Βίκτορ, ο κύριος ύποπτος συλλαμβάνεται. Ωστόσο, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι ακλόνητα και ο υποτιθέμενος απαγωγέας αφήνεται ελεύθερος από την αστυνομία. Η Πατρίσια, φοβισμένη για την ασφάλεια του γιου της, παρασύρεται και υποκύπτει, ως μητέρα, σε κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ πριν: παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Η κατάσταση κλιμακώνεται εκτός ελέγχου και οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες…

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΡ ΤΑΡΓΚΑΡΟΝΑ

Σενάριο: ΟΡΙΟΛ ΠΑΟΥΛΟ

Ηθοποιοί: ΜΠΛΑΝΚΑ ΠΟΡΤΙΓΙΟ, ΧΟΣΕ ΚΟΡΟΝΑΔΟ, ΑΝΤΟΝΙΟ ΝΤΕΤΣΕΝΤ, ΜΑΡΚ ΝΤΟΜΕΝΕΚ, ΒΙΣΕΝΤΕ ΡΟΜΕΡΟ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2016

Είδος ταινίας: ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ

Χώρα παραγωγής: ΙΣΠΑΝΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

C'est la vie! - Έτσι Είναι η Ζωή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, μεταξύ του Πιέρ και της Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν, και κάθε στιγμή ευτυχίας, θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΟΛΙΒΙΕ ΝΑΚΑΣ, ΕΡΙΚ ΤΟΛΕΝΤΑΝΟ

Σενάριο: ΟΛΙΒΙΕ ΝΑΚΑΣ, ΕΡΙΚ ΤΟΛΕΝΤΑΝΟ

Ηθοποιοί: ΖΙΛ ΛΕΛΟΥΣ, ΖΑΝ ΠΟΛ ΡΟΥΒ, ΒΕΝΣΑΝ ΜΑΚΕΝ, ΖΑΝ - ΠΙΕΡ ΜΠΑΚΡΙ

Διάρκεια: 107 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 11 ΕΤΩΝ

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation - Ξενοδοχείο Για Τέρατα 3: Ώρα Για Διακοπές

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ

Σενάριο: ΤΖΕΝΤΙ ΤΑΡΤΑΚΟΒΣΚΙ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΟΥ

Διάρκεια: 98 λεπτά

Πρεμιέρα: Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα