Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλη της χώρας.

Το «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.

Στο "Mαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα

εκτός Ελέγχου", η Έιμι, η Κάρλα και η Κίκι μπλέκονται σε νέες, όχι και τόσο χριστουγεννιάτικες περιπέτειες, όταν οι δικές τους μαμάδες αποφασίσουν να τις επισκεφτούν για τα Χριστούγεννα.

Η "Ζούγκλα" αφηγείται μία αληθινή τρομακτική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο διεθνές Best-Seller του Yossi Ghinsberg.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και η ελληνική κωμωδία του Στράτου Μαρκίδη "Ο Θησαυρός", στην οποία χρυσοθήρες μπλέκουν σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες σε ένα παραθαλάσσιο χωριό της Κρήτης.

Τέλος στο "Εγώ ο Κολοκυθάκης" ο ήρωας της ταινίας κινουμένων σχεδίων, μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο και εκεί παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

Wonder Wheel

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Tο «Wonder Wheel» αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που διασταυρώνονται τη δεκαετία του ‘50 εν μέσω της φρενίτιδας και του χάους, στο εμβληματικό, θεματικό πάρκο του Κόνι Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη.

Η Τζίνι (Κέιτ Ουίνσλετ) είναι μία μελαγχολική, συναισθηματικά ασταθής, πρώην ηθοποιός, που πλέον εργάζεται ως σερβιτόρα σε ένα εστιατόριο θαλασσινών. Ο Χάμπτι (Τζιμ Μπελούσι) είναι ο άξεστος χειριστής του Καρουζέλ του πάρκου και σύζυγος της Τζίνι.

Ο Μίκι (Τζάστιν Τίμπερλεϊκ), είναι ένας όμορφος, νεαρός ναυαγοσώστης, που ονειρεύεται να γίνει θεατρικός συγγραφέας και ενσαρκώνει όλες τις χαμένες ελπίδες, και η Καρολίνα (Τζούνο Τεμπλ) είναι η αποξενωμένη κόρη του Χάμπτι, η οποία κρύβεται από τους γκάνγκστερ, στο σπίτι του πατέρα της.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Σενάριο: ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ

Ηθοποιοί: ΚΕΙΤ ΓΟΥΙΝΣΛΕΤ, ΤΖΑΣΤΙΝ ΤΙΜΠΕΡΛΕΙΚ, ΤΖΟΥΝΟ ΤΕΜΠΛ, ΤΖΙΜ ΜΠΕΛΟΥΣΙ

Διάρκεια: 101 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

A Bad Moms Christmas - Mαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα εκτός Ελέγχου

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το «Μαμάδες με Κακή Διαγωγή: Χριστούγεννα Εκτός Ελέγχου» ακολουθεί τις τρεις αγαπημένες μας, παραγνωρισμένες και υπερφορτωμένες γυναίκες/ μαμάδες, να επαναστατούν ενάντια στις προκλήσεις και τις προσδοκίες του αντίστοιχου Τσάμπιονς Λιγκ των μαμάδων: των Χριστουγέννων. Κι αν η δημιουργία των τέλειων γιορτών για τις οικογένειές τους δεν ήταν αρκετά δύσκολη δουλειά, τώρα θα πρέπει να κάνουν όλα αυτά, ενόσω φιλοξενούν τις δικές τους μαμάδες!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΛΟΥΚΑΣ ΣΚΟΤ ΜΟΥΡ

Σενάριο: ΤΖΟΝ ΛΟΥΚΑΣ & ΣΚΟΤ ΜΟΥΡ

Ηθοποιοί: ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ, ΚΑΘΡΙΝ ΧΑΝ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΜΠΑΡΑΝΣΚΙ, ΚΡΙΣΤΕΝ ΜΠΕΛ, ΜΙΛΑ ΚΟΥΝΙΣ, ΣΕΡΙΛ ΧΑΙΝΣ, ΤΖΕΪ ΕΡΝΑΝΤΕΣ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Jungle - Ζούγκλα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μία αληθινή τρομακτική ιστορία επιβίωσης, βασισμένη στο διεθνές Best-Seller του Yossi Ghinsberg. Τέσσερις ταξιδιώτες ξεκινούν ένα ταξίδι στη καρδιά του δάσους του Αμαζονίου. Όμως αυτό που ξεκινάει σαν μια ονειρεμένη περιπέτεια εξελίσσεται σε απόλυτο εφιάλτη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΓΡΕΓΚ ΜΑΚΛΙΝ

Σενάριο: ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΟΝΤΖΟ

Ηθοποιοί: ΝΤΑΝΙΕΛ ΡΑΝΤΚΛΙΦ, ΤΟΜΑΣ ΚΡΕΤΣΜΑΝ

Διάρκεια: 115 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ & ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Ο Θησαυρός

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η - προσφάτως - χήρα Θεώνη Κανελοπιπεράκη μένει στον χρεοκοπημένο ξενώνα της στην Κρήτη και προσπαθεί να ανταπεξέλθει στα χρέη που της άφησε ο μακαρίτης. Τα δωμάτια όμως δεν ενοικιάζονται ιδιαίτερα εύκολα. Έτσι, μαζί με την ανιψιά της, την Λουκία, σκαρφίζονται ένα τέχνασμα, και διαδίδουν πως στην πανσιόν ο μακαρίτης έχει κρύψει ένα θησαυρό. Πολύ γρήγορα η πανσιόν γεμίζει από θησαυροθήρες που με διάφορες δικαιολογίες ζητούν να νοικιάσουν ένα δωμάτιο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Σενάριο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Ηθοποιοί: ΦΑΙΗ ΞΥΛΑ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ, ΣΟΦΙΑ ΜΟΥΤΙΔΟΥ, ΜΑΓΔΑ ΠΕΝΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΣΠΥΡΟΣ ΦΩΚΑΣ

Διάρκεια: 104 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Μa vie de courgette - Εγώ, ο Κολοκυθάκης

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

«Κολοκυθάκης» είναι το πολύ ιδιαίτερο παρατσούκλι αυτού του 9χρονου αγοριού. Η ιστορία του είναι μοναδική, αλλά τα συναισθήματα που προκαλεί μας αγγίζουν όλους. O Κολοκυθάκης μεταφέρεται σε ορφανοτροφείο από τον ευγενικό αστυνομικό, Ρέιμοντ. Παλεύει να βρει τη θέση του σε αυτό το παράξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον. Με τη βοήθεια του Ρέιμοντ και των νέων του φίλων όμως, ο Κολοκυθάκης θα μάθει να εμπιστεύεται, θα βρει την αγάπη και μια νέα οικογένεια, όλη δική του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΛΩΝΤ ΜΠΑΡΑ

Σενάριο: ΓΚΙΓ ΠΑΡΙ & ΣΕΛΙΝ ΣΙΑΜΑ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΪΚΟΥ, ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΑΠΙΔΗ, ΠΟΙΜΗΣ ΠΕΤΡΟΥ , ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΣΙΤΙΡΙΔΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΑΝΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΞΑ

Διάρκεια: 82 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΠΑΙΔΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΕΛΒΕΤΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα