Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση με μαχαίρι σε σούπερ μάρκετ στο Αμβούργο (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την επίθεση με μαχαίρι, που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα μέσα σε σούπερ μάρκετ του Αμβούργου. Το κατάστημα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Fuhlsbüttler και Hermann-Kauffmann, στο Μπάρμπεκ, στο βόρειο τμήμα της πόλης. Όπως μεταδίδει η Bild, ο δράστης φώναζε «Αλλαχού Ακμπάρ» και μαχαίρωνε ανθρώπους αδιακρίτως.

Τα τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για πολλούς τραυματίες, ενώ αναφέρουν πως έχει ενεργοποιηθεί προειδοποίηση για τρομοκρατία, χωρίς να επιβεβαιώνεται ωστόσο από την αστυνομία του Αμβούργου.

Οι

αρχές κλήθηκαν περίπου στις 15:10 τοπική ώρα, όταν υπήρχαν αναφορές για έναν άνδρα που έτρεχε στην περιοχή. Ο άνδρας διέφυγε από το σημείο, με την αστυνομία να τον εντοπίζει μισή ώρα αργότερα καλυμμένο με αίματα.

Ο δράστης συνελήφθη και προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα κίνητρά του και είναι άγνωστο εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή ληστεία. Η express.co.uk αναφέρει πως οι αρχές περιέγραψαν την επίθεση σαν τρομοκρατική.

«Δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες για το κίνητρο του δράστη ή τον αριθμό των τραυματιών», αναφέρει η αστυνομία σε tweet.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, με μονάδα της αντιτρομοκρατικής να βρίσκεται στο σημείο.

Σύμφωνα με την Bild και την Telegrpah, η αστυνομία αναζητά και δεύτερο δράστη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα