Οι πιθανές ενδεκάδες στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα

Απόψε στις 22:00 στο "Ντα Λουζ" της Λισαβόνας ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στην Μπενφίκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρα από την απώλεια του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Ο Αμρ Ουάρντα έχει προβάδισμα για να καλύψει το κενό του Μαροκινού στην αριστερή πλευρά, ωστόσο, υπάρχουν και οι Ζαμπά και Μπίσεσβαρ

που έχουν πιθανότητες να πάρουν θέση στην ενδεκάδα.

Κατά τα άλλα, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν φαίνεται πως θα κάνει κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα, επομένως ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί ως εξής:

Πασχαλάκης στην εστία, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια από δεξιά στην άμυνα, Μαουρίσιο-Κάνιας στη μεσαία γραμμή, Πέλκας σε ρόλο επιτελικού μέσου, Λημνιός στα δεξιά, Ουάρντα στην αριστερή πλευρά (έχουν πιθανότητες και οι Ζαμπά-Μπίσεσβαρ) και ο Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Από πλευράς Μπενφίκα, ο Ρούι Βιτόρια που δεν έχει και πολλές επιλογές σε κάποιες θέσεις, ετοιμάζει την ίδια 11άδα που κέρδισε μέσα την Μποαβίστα το βράδυ του Σαββάτου.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Βλαχοδήμος και σε σύστημα 4-3-3. Στην άμυνα θα είναι αριστερά ο Γκριμάλντο και δεξιά ο Αλμέιδα, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Ζαρντέλ και Ντίαζ. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αλμέιδα δεν προπονήθηκε χθες το πρωί, αλλά και το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία λέει ότι θα προλάβει, αλλά και ο προπονητής του, τόνισε ότι τον προστάτεψε από τη χθεσινή προπόνηση και ελπίζει να είναι έτοιμος απόψε το βράδυ.

Στο κέντρο πάλι θα είναι οι γνωστοί. Ο Φέισα σαν αμυντικός μέσος και οι Πίτζι και Φερνάντεζ μπροστά του. Στην επίθεση και στα πλάγια από τον κεντρικό επιθετικό Φακούντο Φερέιρα θα είναι οι Σέρβι και Σάλβιο με τον Αργεντίνο πλάγιο επιθετικό να είναι από τους πιο πιοτικούς παίκτες της ομάδας και διεθνής με την Εθνική Αργεντινής.

Keywords
Τυχαία Θέματα