Οι Νέοι του Άρη νίκησαν τον Ολυμπιακό

Η Κ19 του Άρη νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-0 για την 6η αγωνιστική της Super League Νέων, με γκολ του Νίκου Τράκα.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατάφερε να μπει καλύτερα στην αναμέτρηση, όμως ο Άρης

οργάνωσε καλύτερα το παιχνίδι του και στο 20’ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τέρμα του Τράκα. Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν την μπάλα μετά από πίεση του Μαρμαρίδη και κέρδισαν το φάουλ σε καλό σημείο. Την εκτέλεση το φάουλ ανέλαβε ο Μπακουτσής, ο οποίος σημάδεψε τον Τράκα, με τον τελευταίο να κερδίζει τους πάντες στον… αέρα και να γράφει το 1-0 για τον Άρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός… ανέβασε την πίεση του προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση, ωστόσο ήταν άτυχος στην τελική του προσπάθεια.

Ο Ολυμπιακός είχε δυο καλές στιγμές, αρχικά στο 66’ με τη κεφαλιά που έκανε ο Νικόλης, ενώ στο 78’ ο Μπουλάρι δεν είχε σύμμαχο την τύχη, καθώς αν και είχε δυο παίκτες πάνω του, έκανε το γυριστό σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση ήταν για τον Άρη, με τον Μπαγκαλιάνη να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-0 μετά από σέντρα του Μπακουτσή, ωστόσο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Τζολάκη.

Οι αρχικές ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Άρης: Παρίσης, Κατσουλίδης, Σενγκέργκης, Τσαγκαλίδης, Μπαγκαλιάνης, Τράκας, Τσιρώνας, Μπακουτσής, Παππάς, Μπαλικτσής, Μαρμαρίδης.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Νεοφυτίδης, Νικόλης, Μαρίνος, Αρσενίδης, Σουρλής, Μπουλάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα