Οι φωτογραφίες του Γκαρθία που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός και δικαιώνουν τον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Όσκαρ Γκαρθία από τα αποδυτήρια της Τούμπας, λίγο μετά το περιστατικό με το ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που δέχτηκε.

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να έχει αίματα στο πάνω μέρος του χείλους του. Κάτι που φαντάζει απίθανο να

προκλήθηκε από το ρολό χαρτιού. Αντίθετα, ουσιαστικά δικαιώνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ισχυρίζονται πως οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού τον έβαλαν να δαγκώσει τα χείλη του.

Ο Καταλανός τεχνικός, όπως φαίνεται δεν έχει καμία εξωτερική εκδορά, καμία εξωτερική αμυχή, κανέναν εξωτερικό τραυματισμό, που θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής που τον βρήκε στο πρόσωπο, όπως ισχυρίζονται οι "ερυθρόλευκοι". Αντιθέτως, έχει μόνο μια αιμορραγία ψηλά στο άνω χείλος, αντίστοιχη με αυτή που έχει οποιοσδήποτε άνθρωπος δαγκώνει τα χείλη του, ή υποφέρει από ουλίτιδα.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δικαιώνουν και την έκθεση του γιατρού του αγώνα, ο οποίος επεσήμανε ότι δεν υπήρχε κανένας σοβαρός τραυματισμός στο πρόσωπο του Γκαρθία. Και φυσικά δημιουργείται η απορία, πώς είναι δυνατόν ένα ενδεχόμενο χτύπημα από ρολό ταμειακής μηχανής να μην έχει δημιουργήσει καμία πληγή στο πρόσωπο του Γκαρθία (κάτι που αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός), αλλά αντίθετα να του προκαλέσει… τραυματισμό στο άνω χείλος!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα