Οι διευκρινίσεις του ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Τσέλσι στο Stamford Bridge

Μετά την ανακοίνωση της Τσέλσι για τα εισιτήρια του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» προχώρησαν σε διευκρινίσεις με αποδέκτη τον κόσμο που θα βρεθεί στο Λονδίνο.

Μπορεί το συγκεκριμένο παιχνίδι να έχει οριστεί για

τις 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ωστόσο, στις τάξεις του Δικεφάλου επικρατεί «ξεσηκωμός» για το Λονδίνο.

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρκετό καιρό πριν, είχε γνωστοποιήσει πως οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθευτούν τα «μαγικά χαρτάκια» μόνο από το κλαμπ και από πουθενά αλλού όταν κυκλοφορήσει η σχετική ανακοίνωση διάθεσης των εισιτηρίων.

Χθες, η Τσέλσι με ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «όποιος φίλος του Δικεφάλου έχει εισιτήρια για άλλη θύρα πλην των φιλοξενουμένων, αυτά θα κατάσχονται ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βρεθούν στην ίδια κερκίδα οπαδοί των δυο ομάδων...».

Με την σειρά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε πως τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τους οπαδούς του Δικεφάλου μόνο στη θύρα των φιλοξενουμένων: «Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα Τσέλσι - ΠΑΟΚ: Η Chelsea Football Club με ανακοίνωσή της τόνισε πως: "Σε περίπτωση που κάποιος φιλοξενούμενος οπαδός βρεθεί με εισιτήρια για τις θύρες των γηπεδούχων, τα εισιτήρια αυτά θα κατασχεθούν και δεν θα γίνουν δεκτά».

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Τσέλσι, Stamford Bridge,paok, tselsi, Stamford Bridge