Οι αναρτήσεις της γυναίκας του Πάμπλο Γκαρσία που σχολιάστηκαν (ΦΩΤΟ)

Η σύζυγος του Πάμπλο Γκαρσία, Λαουράνα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, έκανε δύο αναρτήσεις που προκάλεσαν αρκετά σχόλια στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ.

«Αναρωτιέμαι, πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης; Κάποιοι κόβουν για έναν χρόνο και τους άφησαν ήδη να μπουν στο κρεοπωλείο. Κάποιοι έκοβαν τέλεια κρέας για περισσότερα από τρία χρόνια και μερικοί πιστεύουν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να γίνουν

χασάπηδες» έγραψε αρχικά, θέλοντας ουσιαστικά να τονίσει πως ο σύζυγός της είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση είναι γνωστό πως ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει τη στιγμή που θα τελειώσει το θέμα του UEFA pro, καθώς μέχρι τότε δεν έχει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο της πρώτης ομάδας, με τη Λάουρα να σημειώνει επί τούτου:

«Ο μαθητευόμενος κρεοπώλης δεν θέλει να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο χωρίς να έχει όλα τα χαρτιά, απλά σκέφτεται... Όταν θα έχει όλες τις άδειες θα τον αφήσουν να ανοίξει το δικό του κρεοπωλείο ή θα του πουν ότι δεν είναι έτοιμος να έχει το δικό του μαγαζί;».

Keywords
Τυχαία Θέματα