Οι αναρτήσεις Μπουτάρη και Ζάεφ μετά το δείπνο στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του πρωθυπουργού της πΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε κοινό δείπνο που είχαν χθες σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Ζάεφ έφτασε χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Οι

δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικό επίπεδο, σε ένα δείπνο διάρκειας περίπου τριών ωρών.

Ο κ. Μπουτάρης, με ανάρτησή του στο Twitter, έσπευσε να τονίσει το ιδιωτικό της επίσκεψης του Σκοπιανού πρωθυπουργού. «Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ήρθε στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη, τη Μητρόπολη των Βαλκανίων, ανεπίσημα για ιδιωτική επίσκεψη. Η συζήτηση για το θέμα της ονομασίας αφορά τις κυβερνήσεις των δυο χωρών. Ο Δήμος δεν ασκεί εξωτερική πολιτική», έγραψε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, μοιράστηκε και δύο φωτογραφίες από το δείπνο.

Από την πλευρά του ο κ. Ζάεφ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Θεσσαλονίκη, όμορφη ως πάντα, μια φιλική πόλη από τη γειτονική Ελλάδα. Σε κοινό δείπνο με τον Δήμαρχο Μπουτάρη, μιλάμε για πράγματα που μας συνδέουν, σε μια θετική ατμόσφαιρα, σημείωσε προσθέτοντας πως ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη φιλοξενία και έκανε λόγο για κοινές προσδοκίες για ένα επιτυχημένο 2018».

Keywords
Τυχαία Θέματα