Οι Stavento και οι Emigre έρχονται στη Θεσσαλονίκη για μια μοναδική συναυλία

Οι STAVENTO και οι EMIGRE σε μια μοναδική μουσική συνεργασία επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα και μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές χορού και διασκευάσεις σε hip-hop, r’n’b, pop και rock ρυθμούς.

Την Πέμπτη 22 Ιουνίου

θα βρίσκονται στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης” για ένα ξεχωριστό live party που διοργανώνεται από τον Δήμο Συκεών – Νεάπολης στα πλαίσια της Γιορτής Αποφοίτησης 2017.

Οι STAVENTO κλείνουν 11 χρόνια στην μουσική πραγματικότητα της Ελλάδας έχοντας κάνει περισσότερες από 900 συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τον όρο STAVENTO που στη γλώσσα των ναυτικών σημαίνει «καταφύγιο», επιδιώκουν να ενώσουν χωρίς δισταγμούς ποικίλα μουσικά είδη και να καταργήσουν τις μουσικές ταμπέλες. Μένοντας μακριά από την ταύτιση των προσώπων και τις προσωπικές φιλοδοξίες, παραμένουν συγκεντρωμένοι στον μοναδικό τους προορισμό, την δημιουργία μουσικής και στίχων.

Η διατήρηση ενός σταθερού «πυρήνα» και η συμμετοχή νέων καλλιτεχνών στην μουσική τους εξέλιξη, αποτελεί βασικό συστατικό, αλλά και προϋπόθεση για την μουσική τους ταυτότητα. Με βάση αυτή την λογική πρόεκυψε και η μουσική σύμπραξη στην σκηνή με τους EMIGRE που παλαιοτέρα είχαν συνεργαστεί δισκογραφικά στην μεγάλη επιτυχία “Γυρνώ την Ρόδα μου”.

Σε αυτό το νέο project ο ένας έρχεται να συμπληρώσει τον άλλο με σκοπό την παρουσίαση ενός μοναδικού ρυθμικού concept που ενώνει αρμονικά διαφορετικά μουσικά είδη και δημιουργεί ένα απίστευτο κράμα, γεμάτο ενέργεια, εναλλαγές και τρελό ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα